Danes spet chili z malo grškega jogurta- ![]()

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Danes spet chili z malo grškega jogurta- ![]()
Danes:korenčkova juha,pire krompir,solata
in http://www.kulinarika.net/recepti/3517/mesne-jedi/svinj posladek pa
in pozno popoldan krofi.
kostna juha z vlivanci, kuhan ohrovt, pečene hrenovke, ribje palčke, pomfri, rdeča pesa
majaos
Današnje kosilo je komplet iz samooskrbe
:

rrr
Danes goveja juha z rezanci, krompirjev zos in meso iz juhe. Tudi naše kosilo komplet iz samooskrbe. ![]()
Slivovi cmoki z drobtinami na maslu(niso bili iz samooskrbe ampak Pečjakovi
).
Pri starših: Goveja juha, pire krompir in riž, zelenjavna omaka, zrezki v omaki, ocvrti pišč. zrezki, radič v solati, jaz sem pa spekla " polnovredne" krhke flancate.
tanjajv petek je bilo malo bolj pekoče (nekaj za mojo dušo) - jamiejev sticky kicking chicken, za tamala pa pečena piščančja bedra, testenine in solata. v soboto cvetačna juha, pečen krompir ter brokoli. danes pa gostilniška hrana
mučkalica, čevapi, vješalica, prebranac, .... za večerjo pa danes 6L vode![]()
Mamka Bršljanka
Danes pa nisem najboljšega počutja, zato goveja juha s fritati, mesna rižota z zelenjavo, solata s krompirjem
Kjer je volja, tam je pot. TrixiGoveja juha z rezanci, kuhana govedina, ohrovt s krompirjem in rdeča pesa.
mojezlatoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Evitine Jakobove pokrovače