Blitva z krompirjem,sardelice.
polarbear
Tortelini z bučkami in slanino
Blitva z krompirjem,sardelice.
polarbearvčeraj: pasulj po moje, jabolčni štrudl
danes: juha s palačinkami, rižota z morskimi sadeži, mešana solata, jabolčni kompot
sunflower87
Sine je zbolel
in ga varuje moja mami.
Seveda je bilo kosilo po željah bolnika: zelenjavna juha, pire krompir, pečene hrenovke, špinača in solata.
Danes bo zelenjavna juhica "sprehod po vrtu", seveda z zelenjavo iz zmrzovalnika![]()
pa burek
pa tiramisu...v trgovini niso imeli marcarponeja, bom probala kako okusen je z vnaprej pripravljene mešanice od dr. nevem koga :) močno dvomim, da je okus podoben, vendar pustimo se presenetiti :)
zoyaa*PETEK:
Goveja juhica (iz skrinje); popečen ribji file; zapečen brokoli in karfiola, posuto s sirom; rdeča pesa:

Popoldan še jabolčna pita (pomoč mladega "kuharčka")
Pozdravček!
Danes bo: pečen brancin in krompir ter mini paradižnički z mediteranskimi začimbami. Zraven zelena solata.
Posladek: peka rojstnodnevnega peciva (kokosova potica, domač prijatelj, vanilijci, vatikanski kruh, pa še kaj mogoče...
)
mamka
Danes sem prvič sama skuhala ričet. Me je bilo kar malo strah preden sem se ga lotila, ampak je bil po mnenju izkušenih jedcev odličen.![]()
Za tiste, ki imate Facebook...našla sem eno fajn stran, kjer sem že večkrat našla kakšen fajn recept za kosilo
patricija1
Tortilja s piščance, korenjem, koruzo, papriko, porom.
Boljše so mi brez paradižnika, ne toliko zaradi okusa, ampak tortilja se preveč zmehča.
Golaž, testenine, mešana solata.
Patricija ali to stran ti ustvarjaš?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini z bučkami in slanino

Hot dog v listnatem testu