| Trixi je napisal/a: |
Ja, še vedno so zelo dobre pizze, samo sir ni isti kot pred 20 leti... |
Še sreča.....................![]()
Danes pri nas: polnjena paprika, pire krompir
| Trixi je napisal/a: |
Ja, še vedno so zelo dobre pizze, samo sir ni isti kot pred 20 leti... |
Še sreča.....................![]()
Danes pri nas: polnjena paprika, pire krompir
Trixi, nic ni vec isto kot pred dvajsetimi leti. ![]()
Mi smo bili pa sinoci v moji najljubsi sushi restavraciji. Danes pa se kar razmisljam, kaj bi.
![]()
naor
Ja vse se spreminja.....Se je pa prvič zgodilo, da je sin pojedel sam celo pizzo razen skorjice. Pol v pizzeriji, pol pa zvečer. Mu je bilo všeč, da je bila mehka in veliko sira.
Danes bo goveja juha z rezanci, pražen krompir, ocvrte piščančje perutke, svinjski dunajski, motovilec in ledenka
Po sprehodu na marzlem bo hrana prijala.
Kjer je volja, tam je pot. Trixipetek: chili con carne, polenta
včeraj: kislo zelje na solati in žolca
Balenka| naor je napisal/a: |
Mi smo bili pa sinoci v moji najljubsi sushi restavraciji. Danes pa se kar razmisljam, kaj bi. |
zaupaš, katera je to?
namreč obožuuuuuujem sushi ![]()
Puranovo stegno - lepo hrustljavo zapečeno, gratinirana zelenjava (vse po vrsti - ostanki iz hladilnika: cvetača, korenček, por, brstični ohrovt, krompir, čebula, mogoče bo še kaj noter padlo), solata, kava z malo dopinga.
SonjaNe vem, ce bos prisla. Je tukaj v Honoluluju, kjer sem trenutno. Genki se imenuje. V Ljubljani pa pogosto zavijem v Moj sushi. Na Mestnem trgu. Meni je zelo simpaticna tudi ekipa, ki tam dela, se vsedem za pult, mladenici mi pa predlagajo, kaj je dobro. Moja hci in moz nista ravno sushi navdusenca, zato grem kar sama, tudi prijateljice ne potegne.
Mama Brsljanka, jaz ga dolgo nisem jedla, kar tako, mi ni vsec. Enkrat sem ga poskusila in lej ga. Enkrat sushi, vedno sushi. ![]()
![]()
NEDELJA:
Goveja juhica; paniran puranji zrezek, pečen krompirček posut s parmezanom, dušena zelenjava (zmrznjena ![]()
- nekdo drug jo je dal v moj zmrzovalnik), endivija s krompirčkom:

Pozdravček!
Daneas, goveja juha,pečen piščanec skupaj s kromprjem,zraven dušena zelenjava,mešana solata.
Milžisobota: pečene piščančje kračke, pire krompir, dušena kisla repa
nedelja: mesni polpeti, pečen krompir, rdeča pesa
krinolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Vanilijeve rolice