NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, popečena govedina iz juhe, hrenov zos; zelena solata; košček baklave (prinesla soseda):

Pozdravček!
NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, popečena govedina iz juhe, hrenov zos; zelena solata; košček baklave (prinesla soseda):

Pozdravček!
Danes ostanki od včeraj: francoska solata, telečja pečenka, polnjena paprika, višnjev štrudelj z zdrobom.
Migla
Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 20. 2013 14:21
Danes,zelje s fižolom, pražen krompir,pečene piščančje bedra.
MilžiVčeraj pri nas: juha s fritati, chilli con carne, menda po enem od receptov
Danes pri nas: skoraj kremna bučna juha, pire krmpir, špinača (iz blitve
), zrezki iz mletega mesa, endiovija z bučnim oljem; za popoldan vzhaja mlinc,
, namazan s smetano s kuhanega mleka, pa
ali čaj bo.
Se opravičujem glede slikic. Nekako mi ne gre zmanjšanje slikic in lepo oblikovanje. Morda se bom pa le naučila.
Migla
Vceraj: fizolova minestra, jabolcni strudelj
Danes: koromaceva kremna juha, domace tarjatele s paradiznikovo omako
Jutri: kremna bucna juha pa palacinke verjetno. Smo leteci dopoldan.
lp
SchnuggNedeljsko kosilo: goveja juha z zdrobovimi žličniki, domače testenine s piščancem in zelenjavo ter dobro urico kasneje flambirane banane in sladoled.
Solato sem pozabila poslikat, sta pa bili dve vrsti: sveže zelje in vložen stročji fižol.

Prejšnjih dni kr neki, danes:
ribja juha in riba s prilogami:
se opravičujem, nisem dobil onega kvalitetnega vina v kartonskih butelkah, pa sem se mogel matrat ( uspešno ) s to brozgo iz Amerika del sur.
![]()
| ežoj je napisal/a: |
Prejšnjih dni kr neki, danes: ribja juha in riba s prilogami: se opravičujem, nisem dobil onega kvalitetnega vina v kartonskih butelkah, pa sem se mogel matrat ( uspešno ) s to brozgo iz Amerika del sur.
|
![]()
![]()
...nisem dobil onega kvalitetnega vina v kartonskih butelkah, pa sem se mogel matrat ( uspešno ) s to brozgo iz Amerika del sur." ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Suši z zelenjavnimi polpeti