Nitta, želim ti, da bo vse potekalo brez težav in veliko veselja in ckljanja ob novem družinskem članu.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Slana pita (Salty pie)
Nitta, želim ti, da bo vse potekalo brez težav in veliko veselja in ckljanja ob novem družinskem članu.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: zelenjavni tris na hitro, skutini njoki, radič s koruzo
breskvaJooj Nitta sem se kar raznežila ob branju in preselila kar nekaj let nazaj. Da ne bom smetila pri tej temi, ti želim: da uživaš ob besedi mama![]()
, v
, v pestovanju
in
, v malih in velikih radostih
.
Srečno
sonce51
Ne glede na dogodek, ki čaka nitto, prosim, da se v tej temi držite vsebine, ki je razvidna iz naslova. Hvala.
Nitti pa seveda - srečno!
Včeraj: Gosta polenta, cvetača + šampinjoni popečeni na olivcu, popraženo kislo zelje, dosti gorčice in domača vložena rdeča pesa
Danes: Gosta zelenjavna juha da bo žlica stala!
Včeraj: porova juha, špageti, haše omaka, pesina solata
Danes: zelenjavna juha, sv.kotleti z gobicami in sirom, zapečeni v pečici, dušena zelenjava, solata
Jutri: gobova juha v kruhovem jušniku, palačinke
Petek: zelenjavna juha, rižota z morskimi sadeži, stročji fižol v solati
Sobota: krvavice, repa, pražen krompir
Nedelja: juha, pečene postrvi, blitva s krompirjem
matejaoz
Pri nas pa danes sarme, domač kruh in skutin zavitek.
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes ričet, solata in kompot
leraPri nas bo pa morska rižota.
ANJA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kosilo danes:
uf, uf, saj kosilo je, pa ne moje!
![]()
![]()
![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Curry riž s tofujem