![]()

Juha iz čičerike in rožmarina
![]()
Danes: špinačna lazanja (brez bešamela)
druga polovica Kavboja Pipca v solati
, teran
lp
(ta mlaj je pa hud
)
Danes domač pomfri iz pečice, piščančji domači hamburgerji, še dva sv.gov. hamburgerja, čebula, paradižnik, ena moja nova vražja omaka in regrat s krompirjem
Slikati pa ni bilo časa, ker smo vsi hiteli....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: pekoča ponev, polenta, radič s fižolom
breskvaVčeraj: Hrustljavo pečena kurja bremza oz. tačka + popražen kuskus na čebuli/česnu z ogromno currya + podušena cvetača + skledica domače vložene pese,svežega kislega zelja, ter domače vložene paprike. Za povrhu pa VELIAK ŽLICA zenfa. NJAAAAAAAM, obožujem ZENFIČ :D
Danes: Zelenjavna juha...čisto v stilu zime. Da pogreje!
Jutri: Ajdova kaša s čebulo,grahom ter ketchupom (včeraj, po 10 letih, nabavljenim VITAL SPAR ketchupom.NJAAAAAAM. Tako so me prevzeli skomini na tole omiljeno prilogo)za na vrh + podušena zelenjava z gorčico + SOLATA
NEBESAAAAA![]()
![]()
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
pri nas bo danes kosilo šele tam okrog tretje ure: cvetačna juha, puran s sirom, riž, paradižnik solata,
ker je pa tako lep sonček, grem na bližnji travnik pogledat za regrat, me je Trixi navdušila s svojimi slikcami![]()
| dragička je napisal/a: |
PETEK: Makarončki z mesno omako, posuto s parmezanom; zelena solata:
Pozdravček! |
dragička, tu mi je pa že krožnik tako simpatičen, da bi z največjim veseljem vse polizala ![]()
![]()
![]()
danes: goveja juha, pražen krompir v solati z radičem in endivjo, solata iz brstičnega ohrovta
posladek: bajadera in
, za otroke palačinke
jutri: goveja juha od danes, kaj bo pa zraven pa ne vem :)
prekajena puranova noga, dušen ohrovt, pire krompir, limonini rumovi polmeseci (štirioglati - danes ni bilo lune, da bi lahko študirala obliko).
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Kruhove kroglice