Danes:
ma babka, ni nobenih novoletnih obljub ( no, tisto, o zmanjšanju razvrata itak ni bilo mišljeno resno ).
![]()
Danes:
ma babka, ni nobenih novoletnih obljub ( no, tisto, o zmanjšanju razvrata itak ni bilo mišljeno resno ).
![]()
Pri nas danes goveja juha z rezanci, zelenjavna rižota, popečeni zrezki teletine in piščanca, paradižnikova solata, zelena solata. Za sladico preostanek domačih piškotov... S
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: rižota z zelenimi beluši in suhimi jurčki, piščančji zrezki, radič
breskvaDanes so bili špageti z mesno-zelenjavno omako ter zeljna in zelena solata
Danes,ričet z ovčetino,motovilec s krompirjem,![]()
pasulj, suha rebra
majaosDanes in še jutri bo pri nas kar včerajšnji jedilnik ![]()
@Điđi, si našla slikco? Pred nekaj tedni sem tri ure "brodila" po mojih slikah, ker nisem vedela, kam sem jo prenesla iz fotoaparata
Ampak sem jaz njo, ne ona mene ![]()
lp![]()
mzm
štruklji v juhi
Balenka| mišzmoke je napisal/a: |
Danes in še jutri bo pri nas kar včerajšnji jedilnik @Điđi, si našla slikco? Pred nekaj tedni sem tri ure "brodila" po mojih slikah, ker nisem vedela, kam sem jo prenesla iz fotoaparata lp
|
Ne še... še dobro, da ni bila kakšna bolj pomembna![]()
Včeraj: Sirni tortelineki na popraženem česnu in čebuli z olivcem ter veliko popra in gorčice. Vložena kisla zelenjava in solata z redkvicami.
Danes: Predvidevam da POLENTA+ popraženo kislo zelje. Mislim da se mi ta kombinacija lušta že kakšen teden,ako ne več!! Hjoooooo
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Bolj enostavno in poceni ne gre