Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Midva pa sva jedla: kotlete v gobovi omaki, makarone in zeleno solato. Pa juho seveda :)

mojezlato

Pri nas smo imeli starše na kosilu, zato malo bolj praznično:

bučna kremna juha

pražen , pohani puranji zrezki, telečji zrezki v naravni omaki

kitajsko , motovilec, por, šalotka in koruza v solati

cimetove prestice, kakavove rezine, borovničeva krema v  lončkih

pa seveda in dooolg klepet po kosilu.

tabu

@polarbear: kako dobro zgleda!

Danes pri nama popečeni kruhki, biftek, račja pašteta, zdaj pa sem povabljena na večerjo presenečenja

aby

Danes svinjski zrezki + piščančji zrezki v omaki z gobicami, pražen krompir, kislo zelje v solati.

msegov

danes za kosilo:  Thai chicken laksa za naju ter mesek, brokoli in testenine za tamala

jutri: bistra zelenjavna juha, pečen krompir in pirini polpeti, zelena solata

Mamka Bršljanka

PONEDELJEK:

Še zadnjič letos - piščančji ejmohc:  

Pozdravček!

Danes bomo kosili mehiške sticky fingers in zeljno solatko.

Lp

ursiii

Ena dobra gobova juha s krompirjem in korenčkom je bila danes, mmmmmm, še zdaj po hiši diši po jurčkih.

rimljanka

Danes za kosilo pasulj. Sem zgrešila dodatke in sem zamenjala hude feferone za papriko.Ojoj, bilo je zeloooo pikantno. Večerja pa še čaka za pripravo.

kvačkarica

Neki se mi ni ljubilo delat sarme ( matr, ne da se mi delat sedaj ko sem mlad, kaj bo ko ostarim ), pa me ena prijateljica spomnila na podvarak. Torej fotka samo za mojo prijateljico ( pa ni querida amiga, pravzaprav je, pa ne una ko vi mislite, pa vse boste zamešali, torej fotka za querido amigo ( pa ne uno, ko vi mislite )):

no, pa lep večer vam želim y prospero ano proximo: feliz ano nuevo!

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti