Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, solata.

msegov

Sporočilo je spremenil(a) msegov dne 23.dec 2012 17:00

Danes: jajca

lp

mzm

Pri nas pa danes bučna juha, v kosih krompir z kolerabo in česnom, in pa ribe po izbiri, brancin, orada, skuša in pa za mene postru. Zraven seveda malo belega vinčka.

Za sladico pa piškotki in postavljanje novoletne smrečice.

irena66

Sporočilo je spremenil(a) irena66 dne 23.dec 2012 18:16

Danes: teletina puerto, špinačni rezanci, radič s fižolom, mafini z jabolčni in mandlji

breskva

pri nas danes: v pečici pečen krompir, brokoli in črna redkev v solati (mora bit malo bolj zdravo, če je že Mac bil včeraj na sporedu :D). se pa veselim jutrišnjega kosila! Bo spet Jamie prišel na obisk ;), tokrat z Thai chicken laksa. Če se spomnim, pofotkam, da pokažem, kaj za vraga je to :D čiliji, kurkuma, koreander, kokosovo mleko, fish sauce, ... same popolnoma vsakodnevne zadeve  no, pa za tamala "normalno" kosilo

Mamka Bršljanka

goveja juha z ribano kašo, pečen krompir in pečen piščanec, endivija,

torta (pa nič ne praznujemo, kar zgodila se je)

Balenka

Kosilo goveja juha z rezanci, .....ker se šparamo za večer...začeli bomo z predjedjo....nato odpirali darila, sledi morska večerja- orade, krompir.....sladice...upam, da tokrat kdo kaj poslika..

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nas pa bo danes telečja obara (tudi mi se malo "šparamo", ampak večerja bo itak šele po maši - okrog 8, pol 9ih. Za večerjo pa dunajci in francoska (moji so si pač zaželeli klasiko...).

JJ

Danes: kislo zelje na bučnem olju in kurje bedre. Za posladek pa včerajšnji tiramisu, ki ga zadnje čase z možem obožujeva.

Tudi potica je že iz pečice, tako da prazniki se začenjajo.

Lepo praznovanje vsem in vesel Božič.

lp

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 24.dec 2012 14:28

pri nas danes popolnoma (ne)praznično kosilo. kot sem že napovedala je bil danes Jamiejev Thai chicken laska. Neki sva v fazi Jamieja in tudi danes ni razočaral . slika danes bolj tko tko, pa še na rob krožnika mi je kanilo, ampak se je preveč mudilo jest

Mamka Bršljanka

Sporočilo je spremenil(a) Mamka Bršljanka dne 24.dec 2012 15:41

Sporočilo je spremenil(a) Mamka Bršljanka dne 24.dec 2012 15:41

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti