Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: goveja juha z ribano kašo, pražen krompir, govedina iz juhe in kristalka  Je pasala po vsem tem radiču in pesi

Za sladico je še nekaj piškotov, (ki gredo prav prehitro, bo treba kmalu spet pečt) zame in za dragega pa kino, potem pa še prijetno druženje ob dobri glasbi in

JJ

Solata iz leče in paprike, kruhki z avokadom, Popoldne pa piškoti (tisti ki se ponesrečijo, ostali bodo za darilo)

aby

danes: juha iz sv. hrbta z rezanci, mix solata (štrucar, jajčka, sir, korenje, tuna), kavica, slivov kompot

majaos

brokolijeva juha, kvinoja z zelenjavo ter zelena solata (za eno paradižnik, za drugega papriko)

Mamka Bršljanka

Danes:

ežoj

Danes musaka, radič z krompirjem.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15.dec 2012 18:56

Danes: rastresena paprika, borovničeva torta z vanilijo

breskva

Matevž z praženim kislim zeljem,skutno-borovničevi muffini.

polarbear

MBBrando vsaj enkrat slikaj tvojo stvaritev! 

mi smo jedli kislo repo s štajerskimi krvavicami pečenimi v pečici, poleg pa polnozrnat kruh

pa lep dan ;) menola

Danes: zajčji hrbet, žajbljev riž (se še greje v kozici), vrtan (, res mi je hecna beseda) radič

teran, voda

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti