Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pečen jagenjček, pomfri in paradižnikova solata

Balenka

Danes: porova juha, ocvrt piščanec, ocvrt krompir, radič.

rosie

sobota: goveja juha z rezanci, pražen krompir, meso iz juhe, zelena solata s čičeriko, paradižnikom in avokadom, okisana z belim balzamičnim kisom

nedelja: piščanec z arašidi, riževi rezanci, mešanica radičev, bankirsko pecivo po moje

Julija

Danes goveja juha z domačimi rezanci, meso iz juhe, pečen krompir, mešanica radičev.

msegov

Danes trakci iz svinjske ribice  z zelenjavo v voku, piščanec z arašidi, hrustljav piščanec, basmati riž, kumarična solata, solata iz kalčkov

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes sem se (spet) lotila Jamiejevega recepta iz ta nove knjige, tokrat Chilli con carne z bulgurjem in sem ves čas cvikala, kako bosta to moja 4 in 3 letnika jedla, ker je notri garam masala pa koreander, pa še bulgur sem jima podturila kot kuskus :D in na najino veliko presenečenje, sta pojedla vse in še repete!! juhu, ponosna mami :D

Mamka Bršljanka

Sporočilo je spremenil(a) Mamka Bršljanka dne 16.dec 2012 19:03

gobova juha,

ajdova kaša z jurčki,

goveja pečenka v omaki

(http://www.kulinarika.net/recepti/4387/mesne-jedi/govej),

dušena zelenjava

(http://www.kulinarika.net/recepti/11529/predjedi/dusene)

endivija in radič 

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 16.dec 2012 17:27

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 16.dec 2012 17:28

Danes, korenčkova juha,pečen piščanec s krompitjem(pečeno v pečici) rdeča pesa.Za posladek in slastne nušine rezine.

Milži

Mi2 dons pri mami. Juha z ribano kašo, pire krompir, piščančji dunajc, solata.

Sladkamo se pa že cel dan z bountyji in žepki.

Včeraj pica.

katti

Mama Bršljanka, tole je pa videti slastno! Izdaš recept?

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti