Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Anja hvala.

Bom poskusila in dodala še malo skute.

Poročam, verjetno bodo na sporedu v nedeljo.

LP

irena66

Tudi teli fusilli, se nikakor niso hoteli skuhati, bi rekla, da so res bili " sfuzlani "

babka1951

mi imeli pire krompir in pohan sir- njami je blo dobro.

zadnje čase mi noro pase pire krompir- nosečniška muha hihihi

lučica

Pri meni danes:

in:

uf, uf, bi mogel slikat bolj od blizu!

Ja, una prva slika, seveda paše v temo, pa prav za kosila. Saj vidite kaj pravijo: a bo kaj kosilo, ali kličemo varuha!

A ja: zmankalo mi je kartonskih buteljk, pa sem se mogel matrat z briškim belim. No, vsaj temperatura je bila v redu, seveda nisem meril ( če bi, tako kot moji kulinarični prijatelji na teh straneh, morebit tudi ne bi bila prava ).

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 26.nov 2012 16:53

Ežoj, pa ne da je naš Pepi prišel ribnik gledat? Skoraj bi prisegla...

Mi smo danes imeli krepko solato (zelena solata, motovilec, rukola, radič, koruza, krompir in tuna) s kosom somačega polnozrnatega kruha s semeni...

Danes: domače testenine (polnozrnata pšenična moka, buča, voda) z brokolijem, suhim paradižnikom, inčunom, česnom in začimbami

skleda endivije s fižolom, voda, mandarine

lp

mzm

Danes včerajšnji ostanki, hvala bogu, da ob nedeljah še kaj ostane.

goveja juha z rezanci in korenčkom, mašnce, goveji zrezek v omaki, zelenjava, zelena solata,

pudinga je žal zmanjkalo že včeraj

Balenka

Danes: praženo kislo zelje, matevž, pečenice.

rosie

danes: piščančji file, kuskus z zelenjavo

mali kuhar

Danes smo planirali družinsko praznovanje hčerkinega rojstnega dneva. Vse se je zapletlo, ta mlada sta šla sama, jaz pa sem morala na hitro nekaj skuhat...... 

Naredila sem gobovo juho z jurčki in lisičkami iz moje letošnje bere po mojem receptu iz baze. Potem pa skleda motovilca in zelene solate, fižolova solata z čebulo, domač kruh brez gnetenja, popečene hrenovke,  tortilje iz zamrzovalnika, ostanek včerajšnjih testenin.  

Za posladek kozarček penine z slavljenko, ki jo je prinesla, da se odkupi , mascarponijeve kocke, ki še niso pošle.....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti