danes za kosilo imela solato iz krompirja, koruze, radiča, motovilca, in piščančjega mesa z veliko česna- božansko!
lučica
Tajska rdeča curry pasta
danes za kosilo imela solato iz krompirja, koruze, radiča, motovilca, in piščančjega mesa z veliko česna- božansko!
lučicaDanes goveja juha z vlivanci, pečen krompir, meso iz juhe, solata. Za posladek se pa peče še kokosova potica - moja prva potica sploh. Zaenkrat zgleda obetavno. ![]()
danes:golaž in polenta
mali kuharHamburgerji iz mlete govedine, z majonezo, kečapom, solato, čebulo, paradižniki in kislimi kumaricami.
rosieUps, kje sem že ostala.
Aja, sobota: goveja juha rezanci, pire krompir, stročji fižol s korenčkom (http://www.kulinarika.net/recepti/6943/zelenjavne-jedi/), pečeni piščančji zrezki, zelena solata, jabolčni štrudelj.
Nedelja: goveja juha z rezanci, pražen krompir, ostanki stročjega fižola, pečen piščanec, zeljna solata, kremne rezine, dodatni posladek pa je bilo pakiranje, kovčki, kopalke, ..........
Balenka
Balenka, kako pa rečeš razpakiranju ? ![]()
Danes: zelenjavna mineštra, špinačni zavitek od včeraj
in malo kasneje brskanje po hladilniku ![]()
lp
mzmDanes:
vse kuhano, riba, riž, cvetača, šparglji, koromač, servijet je pič....., ma zeleni, vino buteljčno ( iz ene take kartonske buteljke ), megla je jesenska.
ežoj
Mi danes juha z gobova juha z jurčki, panirani zrezki,pražen krompir, redkvica z fižolom, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Razpakiranju, čaki čaki nisem še tam! To pride na vrsto kmalu.
V nedeljo se je začelo razvajanje v Termah Olimia, tako vodno, duševno, telesno,..........ja pa seveda kulinarično tudi...........vse do danes, ko smo prispeli domov. Čakala nas je pogrnjena miza in kosilo, ki ga je pripravila naša tavečja hči s pomočjo mojga "zetkota" (ja ja, smo že tam)
:
pečen krompir, girice, polnjeni lignji, lignji po pariško, paradižnikova solata, solata iz rdečega zelja,
kruh in štrudl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka
Danes: goveja juha z ribano kašo, zelenjavna omaka za špagete in mešana solata (paradižnik, paprika, kumara), govedina iz juhe, puding s kokosom,
,
,
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Eksotični suši