ežoj, si prešaltal na rdeče vino?
Pri nas: golaž spolento, zeljna solata.
rosieežoj, si prešaltal na rdeče vino?
Pri nas: golaž spolento, zeljna solata.
rosieJota, kranjska klobasa, kruh, kremšnita
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj in danes:

Danes: koromač s paradižnikom, njoki od ricotte in zelena solata s koruzo
breskvaVčeraj: široki rezanci (rumeni, zaradi mladega gosta
) + 2 polpeti z zelenjavno omako
Danes: zelenjavna juha, da pogreje dušo in želodček.
Jutri: NEBOKILLER™
Petek: zelenjavna juha, da pogreje dušo in želodček.
Danes bo krompir v solati z bučnim oljem in bučkini polpeti. Sladica bo, pa še ne vem kaj :)
Z zanimanjem pa pričakujem poročilo MBranda o NEBOKILLER kosilu
btw.. zakaj nebokiller? Meni prvo pride na misel skeleče nebo v ustih potem ko jem hrustljavo bageto ![]()
Aby, preberi si temo o sendvičih, pa boš izvedela, kaj je nebokiller: francoz plus luksuzna polnitev. ![]()
![]()
Pri nas kuhamo kostanj.
Kosilo pa bolj dolgčas, mož kremenatelc in fižolovo solato, jaz pa ne bom tega. Kuham juhico iz leče, korenja, krompirja, peteršilja...
Pa jabolčni štrudl. Itak je tak dan, da samo razmišljaš, kaj bi v usta vtaknil. ![]()
![]()
Danes bo goveja juha z rezaci, pečene kurje noge, pire krompir in solata iz vrta.
Jutri dobimo oiske i bomo imeli divjačinski golaž, krompirjeve žgance in jabolčni zavitek.
LP, Saša
Mir in dobro!danes bo jamiejev piščanec pečen v mleku, limonini lupini in žajblju, mmmm
Danes juha iz ene velike buče, skutni štruklji,
poleg tega se dela makovo pecivo in saharca za jutrišnje praznovanje, pa soržični kruh je že skoraj pečen,
počas bo dost kuhinje za danes.
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki z žajbljem

Jabolčna torta