Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: pohane kurje bremze, paradižnikova solata.

Danes: svinjski želodec s krompirjem na kislo (ja ja, saj sem obljubila ples žlic, ampak najhuje je, če ne plešejo niti vilice .

Balenka

danes: peč piščanec, bel fižol, paradižnikova omaka

mali kuhar

Danes pri meni, plonk od Balenke: svinjski želodec na kislo ( brez krompirja, kot vampi ).

ežoj

današnje kosilo: instant gobova juha (malo obogatena s smetano, česnom, valvicami)

večerja - res dobra in hitro pripravljena: krompir in špinača skuhana v istem loncu, skupaj s česnom - pretlačila, zabelila z malo olivnega olja. Postregla s pečenimi jajčki in pišč. medaljoni. In kompot iz grozdja.

Lep večer

majaos

Danes, pri nas segedin,polenta.(segedina za tri dni,samo priloga bo druga)

Milži

Porova juha, palačinke z domačo slivovo marmelado.

rosie

Danes goveja juha za nekatere čista, za druge z zlatimi kroglicami( ojoj, to smo pa kot večkrat jedli), lazanja, mešana solata

Posladek : počivanje po nekajurnem posedanju na polikliniki.....in en sladek bonbon od sinčka

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sem si naštimala sončna očala, pri ežoju pa ni ne "lepih" barv, ne pič ups pikčastih prtičkov

Danes je pri nas slovo od poletja, zgleda, končno, zato zadnjič to sezono lazanja z jajčevci (pa malo sirarske  skute, pa začimb, pa...)

skleda radiča s fižolom, vino, voda

lp

mzm

Brgita

Danes: njoki od ricotte, koromač s paradižnikom, pečen piščanec, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti