polnjene (beri filane) paprike in kruh
Balenka
Raca z rezanci na azijski način
polnjene (beri filane) paprike in kruh
BalenkaDanes: pečeni njoki, mešana solata (endivija, kitajsko zelje, rukola, koruza, česen)
breskvadanes: pica z gobami in suho salama
mali kuharPri nas pa velikokrat jemo ogromno zelenjave.
Dušena, pečena, pohana, za priboljšek pa kakšna sladica s kompotom, domačim sokom, čajem ali vodo.
Npr.: Dušen riž s korenjčkom, grahom,.... pohane marele, (pohane bučke), kumare v solati
Sladica: palačinke z jabolki, slivov kompot.
Jutri:
fižolova juha s klobaso in makarončki, rižev narastek z jabolki, pomarančni sok.
žpli*****pa
| žpli*****pa je napisal/a: |
žpli*****pa |
Kako se bere tvoj nick?
Ežoj- lepa slika.

Marele in porov zavitek z drobnjakom in petršiljem iz pečice, solata.
katti, hvala, ma fotkič mi ga nekaj serje, meglo producira, najbolj me nervira ko ni datuma, jaz sliko brez datuma ne priznam. Pa drugač, babka ima zelo lepe fotke pa irena, pa ( nekaj jih se ne oglaša več, se mi zdi arima ), pa .............
Tvoja današnja slika je kot iz knjige ( una riba od včeraj pa ti ni bila nek presežek ( mislim po fotografski plati )).
ežoj| ežoj je napisal/a: |
katti, hvala, ma fotkič mi ga nekaj serje, meglo producira, najbolj me nervira ko ni datuma, jaz sliko brez datuma ne priznam. Pa drugač, babka ima zelo lepe fotke pa irena, pa ( nekaj jih se ne oglaša več, se mi zdi arima ), pa ............. Tvoja današnja slika je kot iz knjige ( una riba od včeraj pa ti ni bila nek presežek ( mislim po fotografski plati )).
|
uffff ežoj, ti imaš vsaj meglo, jaz pa še te nimam več, že dve uri se mučim, kaj sem naredila narobe, skoraj vse naložene fotke sem izgubila, ali so pa nekaj zameštrane, ja ni kaj, stari možgani ne sledijo več tehniki![]()
Pri nas bo danes: gobova juha, gobov golaž , gobe v solati.....
in nasmejan dan![]()
Ma jaz tudi nekaj takega planiram, le, da ne vem točno katere gobe so, zdi se mi, da niso marele, pa tudi jurčki ne, videti so pa take ( rastejo pod domačo smreko ):
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

Dušene školjke s pivom na sredozemski način