Danes kurja juhica z vlivanci in ajdovi žganci, jutri polnjene paprike in pire krompir.
msegov
Najbolj enostavni piškoti s črto
Danes kurja juhica z vlivanci in ajdovi žganci, jutri polnjene paprike in pire krompir.
msegovVčeraj zelenjavna rižota, perutke, telečji file, paradižnikova solata, rdeča pesa v solati
Danes cvetačna juha, blitva z krompirjem, ocvrte marele, mešana solata, jabolčni zavitek
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj:
JAZ: Paradižnikova solata
Za OČETA naredil slan PZ šmoren ter skledo mešane solate
Danes:
JAZ: Skoraj pol kilograma svežega zelja zacumpranega v meni eno izmed TOP5 solat: ZELJNATO SOLATO (ko je sezona in zelje dobiš za par centekov, se tega preobjema za naprej in nazaj :D. Fižol pa je itak meni TOP in bi ga lahko dnevno jedel!)
Za OČETA bom pripravil: Pečen krompir iz pečice, popečen govej konec in prav tako zeljnato solato.
Pri nama pa fižolova mineštra.
Evo pa še mal jurčkov vam pokažem.

Irena, ojoj, pa kje rastejo? Jaz sem včeraj bila 4 ure v gozdu pa razen marel nič.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJaz tudi gob ne vidim, mi jih je ena gospa prinesla, ne vem pa kje jih je nabirala.
Res so bili lepi in čist zdravi.
Pri nas so samo marele, je hči šla včeri sam mal za hišo na grič in jih je prinesla za večerjo.
Smo jih spohali pa pečen krompir.
irena66Danes: polnjena paprika, pire, kompot iz grozdja in jabolk.
rosieDanes pri nas: goveja juha z rezanci in drobnjakom, z drobtiniami, prepraženimi na ocvirkih zabeljen stročji fižol po štajerski maniri (lepo zrnat), košček pirinega kruhha z bučnicami.
bo. Kasneje.
katti, kongratuliram za lepo fotografijo.
Pri meni, danes:
a bo kmal´ štipendija?
ežojDanes: narastek z bučkami, pečen krompir, zelena solata, ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Marmorni kolač