Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: pečen piščanec, pire, jurčki v omaki, endivija in radič s fižolom.

rosie

ežoj, o harmonikarju raje ne bi govorila. Saj veš, ko je s tem pri Ognjič. Repertoar: burja (skoraj kraška), šumenje kostanjev, obilo grozdja, potem pa sonček, dobro razpoloženje, vrhunska pogostitev, ne vem, če je treba še kaj dodati. Ma, saj veš........

Danes: goveja juha z rezanci, prie krompir, goveji zrezki v omaki, zelena solata iz sestrinega rastlinjaka.

Balenka

JA JA, samo AUFPUDLATE se vsi, z vašimi OBILNIMI nedeljskimi kosili 

Jaz pa skromno, kot da bi bila vojna:

Danes: zdrobova juha z lanenini semeni ;3/4 mi je šlo preko, hihi. Ostalo je ža malo jušno šalčko.
Zadevo je rešila mešana fižolova solata. NJOM NJOM

Jutri: Fižolova soljat. NJAM NJAM 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

paradižnikova juha s zdrobovimi žličniki

pohane bučke

sladoled

lp

ledenka_

Ežoj: Ti pa znaš take lušte naredit, da človek misli da je revež pa da nima doma nič za jest :D
Fotka pa je ponovno...PERFEKTNA!! Prav za v časopis 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kosilo danes:  kot sem že napisala, pospravili smo vse ostanke hrane, izpraznili vse zaloge indoma nas je čakala pa sladica, naj se nov teden lepo prične in pozdrav

babka1951

Včeraj smo bili na pravi pojedini, smo namreč praznovali rojstni dan.

Postregli smo nam govejo juho z rezanci in s fritati, žar ploščo, na kateri so bili čevapčiči, pečeni piščančji fileji, ražnjiči, svinjski kotleti, džuveč riž in pomfri, ter hišno ploščo na kateri so bili puranji dunajski zrezki, ocvrt sir, zrezki v gobovi omaki, kot priloga pa pražen krompir in dušen riž. Za vsakega še velika mešana solata.

Za sladico v gostilni ni bilo prostora, Smo si pa doma popoldan ob kavici privoščili moje šamrole in kokosove piškote,

Danes bo nekaj lahkega - zelenjavna juha ali bučna juha.

msegov

v soboto: pire krompir, polnjena paprika, paradižnikova solata, sočno pecivo

v nedeljo: goveja juha, tenstan krompir, govedina iz juhe, korenje, endivija z krompirjem, gobova omaka iz jurčkov

danes: goveja juha, pečen krompir, govedina, mešana solata, grozdje

lera

Danes  korenčkova juha z zdrobom, paradižnikova omaka, testenine, mešana solata

Jutri filane paprike, pire krompir, solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: petelinova obara z ajdovimi žganci.

Pa v košari nekaj jurčkov.

Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti