danes: kalamarina buzaro, domač kruh, tenstan krompir
mali kuhar
Kraljevska jajčka s holandsko omako
danes: kalamarina buzaro, domač kruh, tenstan krompir
mali kuharO kje pa ste danes vsi, a nič ne kuhate.
Pri nama pa po dolgem času goveja juha z domačimi rezanci, kalamari na žaru,
krompir v kosih z česnom in peteršiljem, solata in vinček.
Sladica, počitek na kavču.
Ognjič, krasna pogostitev na trgatvi. Naslednjič bi jaz tudi prišla.
Lepo nedeljo vsem.
irena66Danes sva s staro mamo sami in odločili sva se za govejo juho z rezanci, pire krompir z zelenjavno omako in zeleno solato.
Lep dan vsem ![]()
Včeraj: zelenjavni polnozrnat riž in pečeni kosi piščanca, solata iz paradižnika in paprike
Danes: se ravno gratinira.....čičerika v omaki iz rdeče paprike, za sladico bo pa domač sadni sladoled (banana, borovnica, jogurt)
Ninja24Porova rižota,
. Za sladico v hladilniku čaka torta črni gozdiček.
Danes:
tale fotkič ga še kar serje, samo eno meglo ( ki je ni ) slika. Bom mogel prestavit nastavitev na tisto za slikanje iz avta ( nastavitev na AUTO ), meni slike pridejo lepe, čeprav ne slikam iz avta.
![]()
ežoj
| Balenka je napisal/a: |
Danes sem imela privilegij gosta (ups, sva imeli z našo tamalo pupo srečo. ker so nas stregli drugi). Bili sva na trgatvi pri Ognjič.
cordon blue, kaneloni, pečen piščanec, pohane bedrce, sv. pečenka in rebrce, prekajeno meso, pršut, .....
fižol s črno redkvijo, paradižnikova solata, kisle kumare, krompirjeva solata
kruh
štrudelj (njamiiiiiiiiiiii), potica,
pijača (kar ti srce poželi)
kava
(če sem kaj izpustila, mi oprosti Ognjič)
|
Ma, saj ti verjamemo, moti me da nič ne omenjaš haronikarje, a ste bili zadovoljni s repertoarjem?
![]()
Danes ,pri nas kurja juha(stara koka dobra župa)zrezki,tenstan krompir, mešana solata za sladico jabolčno pecivo,![]()
sobota: polnjene paprike, pire krompir
nedelja: goveja juha z vlivanci, pečen piščanec, peteršiljev krompir, mešana zelenjava, zeljna solata, pita z gozdnimi sadeži
ponedeljek: goveja juha z zdrobovimi žličniki, kuhana govedina, pražen krompir, mešanica radičev s krompirjem
JulijaDanes pri nas: goveje-kurja juha z domačimi rezanci, korenčkom in drobnjakom, zelenjavni riž, popečena kokoška iz juhe, raduč v soalti, pozno popoldan, še na sončku, kava in jabolčno-malinova pita.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Hot dog v listnatem testu