Danes: zelenjavna juha, kakavove palačinke z ![]()
![]()
in sladko smetano

Zdrava orehova potica
Danes: zelenjavna juha, kakavove palačinke z ![]()
![]()
in sladko smetano
Danes:sardele na žaru, krompirjeva solata.
rosieVčeraj: 1/2 jajčevca s puranjim mesom, grahom,čebulo in češnjevci ter zapečen v "roru"
+ 100g sira za gril + skleda solate iz volovskega srca, rdečega fižola in kumare.
Danes: Bremza brez kože, pečena na naravni način + najbolj simpatični testenineki ever MINY PIPE RIGATE z omako iz čebule in graha + skleda domače solate + slivov Galette
Sliv imam toliko, da mi že pri ušesih ven lezejo XD.
Včeraj vkuhal 2kg slivovega džema, danes delam slivove cmoke in slivov Galette, nekaj sliv za moje jutranje vitaminske zajtrke, nekaj pa za sproti. Upam da uspem...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
MBrando kaj je Galette? Neke vrste slivov štrudel?
Mi smo včeraj imeli za KOČERJO (kosilo in večerjo skupaj) makarone z mesno omako, gran padano sirom in zeleno solato. Mislim da bo danes glede na natrpan urnik spet kočerja. ![]()
ANJA![]()
Danes: polnjene paprike in čufti - po želji in pire krompir. Sladica: odlični piškoti biscotinni cocco pečeni včeraj zvečer.
msegovPri nama pa ješprejn, pa svinjska nogica je not stopila, za mojga moža.
Prav pasalo je po dolgem času.
irena66danes: zelenjavna prikuha
mali kuharDanes:
... in pivce.
mamka
Danes:
- stročji fižol v pradižnikovi omaki
- polenta
Čiča pa čaka v kotu![]()
Posladek je pa tale pogled na barvno usklajenost Ežojevega prta in njegovega kosila, z etiketo vred.. ![]()
Danes mi samo tale smeško dela ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Ploščati špageti z morskimi sadeži