Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

zelenjavna juha z zdrobovimi cmočki zame(ostali govejo z rezanci)

jajce na oko

kokosova rezina

lp

ledenka_

danes kaneloni in paradižnikova solata

Danes: zelenjavna juha, kakavove palačinke z  in sladko smetano

breskva

Danes:sardele na žaru, krompirjeva solata.

rosie

Včeraj: 1/2 jajčevca s puranjim mesom, grahom,čebulo in češnjevci ter zapečen v "roru" + 100g sira za gril + skleda solate iz volovskega srca, rdečega fižola in kumare.

Danes: Bremza brez kože, pečena na naravni način + najbolj simpatični testenineki ever MINY PIPE RIGATE z omako iz čebule in graha + skleda domače solate + slivov Galette

Sliv imam toliko, da mi že pri ušesih ven lezejo XD.
Včeraj vkuhal 2kg slivovega džema, danes delam slivove cmoke in slivov Galette, nekaj sliv za moje jutranje vitaminske zajtrke, nekaj pa za sproti. Upam da uspem...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 06. 2012 05:01

MBrando kaj je Galette? Neke vrste slivov štrudel?

Mi smo včeraj imeli za KOČERJO (kosilo in večerjo skupaj) makarone z mesno omako, gran padano sirom in zeleno solato. Mislim da bo danes glede na natrpan urnik spet kočerja.

ANJA

Sporočilo je spremenil(a) anja dne 06. 2012 08:07

Danes: polnjene paprike in čufti - po želji in pire krompir. Sladica: odlični piškoti biscotinni cocco pečeni včeraj zvečer.

msegov

Pri nama pa ješprejn, pa svinjska nogica je not stopila, za mojga moža.

Prav pasalo je po dolgem času.

irena66

danes: zelenjavna prikuha

mali kuhar

Danes:

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti