Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: paradižnikova juha, pečena sv.rebrca, pečen krompir, zelena solata

Danes: zelenjavna juha, rižota z mesom, paradižnikova solata

Jutri: piščančja juha, lazanja, zelena solata

matejaoz

Včeraj: Na Tinju z obiskom iz Zagreba. 4 pečene krompirčke, 1 svinjsko rebrco, 2 kosa puranjih prsi, jurčki s porom in paradižnikova solata.
Moja prijetna družina pa je za piko na i, imela ponovno nalogo da dobijo moje sladice in podajo mnenje XD
Tokrat sem jih razvajal z: Limonino pito, cimetovimi rolicami, pehtranovo potico in makovo potico.

Danes: Paradjz solata.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes sladko zelje z makaroni, po želji še kranjska klobasa.

msegov

danes: piščančji čevapi, polnozrnata žemljica s semeni, solata

mali kuhar

Sobota: tenstan krompir, nedelja ćevapčići na žaru, danes enako ( kot v soboto ) pa še kaj zravn:

Pri meni same težave s fotografijami: ne sprejme mi fotografij prek čitalca kartic ( to je prej lepo funkcioniralo, ne štamplja mi datuma na fotografijah ( *ebeš ti tako dokumentarno fotografijo brez datuma ), tudi mi shrani fotografije nekam, komaj sem jih našel. Kaj pa čem, tako mi je tudi treba ker se hvalim!

ežoj

Ne sekiraj se, Ežoj, važno, da oliva lepo stoji!

Pri nas danes:

- kosilo1 (u ranu zoru): bučna krem juhica, pečen piščančji file z žajbljem in rožmarinom (na putrčku, jasno), kupljena solata in domač počen paradajz, grozdje, jabolka, orehi, sir

- kosilo2 (nekje opoldne): krompir v koščkih z mnogo putrčka in petršilja, solata, fajn kisla, z veliko česna

- kosilo3 (se še smodi): fajn zapečeni kremenatlci (zaradi čveka zažgani in rešeni z mlekom), filane bučke z ajdovo kašo itd...ob bučkah pečen krompir, proti koncu polit s slano vročo vodo, fajn hrusta (zaenkrat)..

Posladek:

- "Dost mam tega kuhanja za danes, grem ven!!!!"

P.s.: "Pa ko nazaj pridem, da je vse speglan!"

Mygrace

Kremna juha iz buče Hokaido zame in Gobovo-piščančja juha za mesojedi del družine.

Spekla sem tudi odlične kokosove piškotke po receptu ledenke_.

Vesnuska

Danes: svinjski zrezki z lečo, mlinci, mešana solata, mentolov sladoled

breskva

Danes: stročji fižol in krompir z ocvirki in kislo smetano.

rosie

kosilo za jutri se kuha......

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti