Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha , svaljki z drobtinami, paradižnikova solata.

rosie

Danes bo pire krompir, kumarična omaka in perutke.

tanjaj

Včeraj in danes: Čili tipa molé s črnim fižolom in cukiniji, žlica grškega jogurta namesto kisle smetane in arepas. Vse na sobni temperaturi.

Vanja

Danes kosilo v dobri družbi: govedina s čebulo in ingverjem, pekoča solata, solata iz sojinih kalčkov, jasno, da pripadajoči riž, vmes veliko klepeta. Potem pa presenečenje: nekaj, kar kuhajo samo za domače: široki rezanci, domači, bolj debeli, kot jih delamo mi, v pekoči juhi, v kateri je bila tudi zelenjava. Njam, moram reči.....Kako se tej jedi reče, ne vem, vem pa, da bom tja še šla. Vse dobro, res dobro. 

rimljanka

Danes reciklaža včerajšnjega viška:

domače grozdje (pinot in merlot), teran

lp

mzm

Danes: svinjina v zelenjavni omaki, zdrobovi žličniki, paradižnik in paprika v solati, mentolov sladoled

breskva

Pri meni danes sprememba načrta: mojega upokojenca sem spravil k delu, pol sem ga cel dan preganjal in se mi ni ljubilo pol nič kuhat:

ežoj

Danes: Piščančja nabodala, sir na žaru, čebulna cibata in solata (paradižnik, paprika, čebula, bazilika petršilj).

Posladek: sladoled Planica

mamka

Porova juha, krompirjevi svaljki in jagodni cmoki.

Tinky Binky

Midva danes kuhava nedeljsko kosilo. Kadar je tako vreme še posebej paše goveja župca, tenstan krompir in solata.

Za sladico se pa še malo oziram po receptih. Najbrž bo kakšno jogurtovo pecivo. Hitro in dobro.

Sicer bo pa najboljši današnji posladek zalit vrt.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti