hihihi rag_doll sploh ni švoh, in tud jaz mam iste misli ma pa pol vidim da tudi pri nas.. ni švoh ;)
Danes nič kuhanja ker je še prebranac od včeraj, jutri pa špageti v par. omaki ![]()
![]()
Lp
ursiiihihihi rag_doll sploh ni švoh, in tud jaz mam iste misli ma pa pol vidim da tudi pri nas.. ni švoh ;)
Danes nič kuhanja ker je še prebranac od včeraj, jutri pa špageti v par. omaki ![]()
![]()
Lp
ursiiiDanes: zelenjavna juha , svaljki z drobtinami, paradižnikova solata.
rosieDanes bo pire krompir, kumarična omaka in perutke.
tanjajVčeraj in danes: Čili tipa molé s črnim fižolom in cukiniji, žlica grškega jogurta namesto kisle smetane in arepas. Vse na sobni temperaturi.
Danes kosilo v dobri družbi: govedina s čebulo in ingverjem, pekoča solata, solata iz sojinih kalčkov, jasno, da pripadajoči riž, vmes veliko klepeta. Potem pa presenečenje: nekaj, kar kuhajo samo za domače: široki rezanci, domači, bolj debeli, kot jih delamo mi, v pekoči juhi, v kateri je bila tudi zelenjava. Njam, moram reči.....Kako se tej jedi reče, ne vem, vem pa, da bom tja še šla. Vse dobro, res dobro. ![]()
![]()
![]()
Danes reciklaža včerajšnjega viška:
domače grozdje (pinot in merlot), teran
lp
mzmDanes: svinjina v zelenjavni omaki, zdrobovi žličniki, paradižnik in paprika v solati, mentolov sladoled
breskvaPri meni danes sprememba načrta: mojega upokojenca sem spravil k delu, pol sem ga cel dan preganjal in se mi ni ljubilo pol nič kuhat:
Danes: Piščančja nabodala, sir na žaru, čebulna cibata in solata (paradižnik, paprika, čebula, bazilika petršilj).
Posladek: sladoled Planica
mamkaPorova juha, krompirjevi svaljki in jagodni cmoki.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Lazanja v slow cookerju