Danes pri meni nič kuhanja: filana paprika ( in bučka ) iz zmrzovalnika in evrotorta od včeraj:
A veste kako je, ko se otroci igrajo, pol en zavpije: mamiiiiiiiiiiiiii, glej kaj mi dela! Pa sploh ne vem, zakaj mi je to prišlo na misel.
![]()
Danes pri meni nič kuhanja: filana paprika ( in bučka ) iz zmrzovalnika in evrotorta od včeraj:
A veste kako je, ko se otroci igrajo, pol en zavpije: mamiiiiiiiiiiiiii, glej kaj mi dela! Pa sploh ne vem, zakaj mi je to prišlo na misel.
![]()
Bučkina kremna juha, kozliček v kozici, piščanec v smetanovi omaki s feto, parmizana, polenta z gorgonzolo, solata, jabolčni in skutni štrudelj
Včeraj sem v trgovini odkrila starani kajmak (vsaj tako piše) iz Srbije, verjela vremenski napovedi, zatorej danes:
Joj, same torte kažete...![]()
lp
mzmDanes: goveja juha z ribano kašo, govedina iz juhe, koromač s paradižnikom, njoki od ricotte, zelena solata s koruzo, puding s kokosom, ![]()
Zloženka iz popečenih jajčevcev, omake iz mlete govedine in jajčnega preliva s parmezanom in zelišči, zraven pa
v solati, za sladico pa konci rolad (jagodne, malinove, borovničeve, nuteline, čokoladne, brusnične in ajdove s kislo smetano), da bodo rolade šle lepe naprej ![]()
goveja juha z rezanci, za sladico pa popoldanski počitek![]()
Včeraj: GRŠKA MUSAKA (bučke,jajčevci,skuta,mleto meso...), solata iz divja rukola (česna ne rabiš) ter paradižnikova češnjevci solata z mozarello.
Za posladek: Moja včeraj pečena breskova pita in pehtranova potica.
Presenečenje za mamo: ČEBULNI GRUH ala RUDOLF :> (vsakič boljši ter atraktivnejši. Samo čebula pa še vedno ne štrli ven! Le kako bi mi to naj uspelo?!?!)
Danes: Paradižnikova solata, 2 mala koščka domačega bureka
danes: krompirjeva solata
ribje palčke
breskovo-pudingova kupa
lp
ledenka_Goveja juha z rezanci, testenine s paradižnikovo omako, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kunčja obara.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Skutna pita