Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri meni nič kuhanja: filana paprika ( in bučka ) iz zmrzovalnika in evrotorta od včeraj:

A veste kako je, ko se otroci igrajo, pol en zavpije: mamiiiiiiiiiiiiii, glej kaj mi dela! Pa sploh ne vem, zakaj mi je to prišlo na misel.

ežoj

Bučkina kremna juha, kozliček v kozici, piščanec v smetanovi omaki s feto, parmizana, polenta z gorgonzolo, solata, jabolčni in skutni štrudelj

Včeraj sem v trgovini odkrila starani kajmak (vsaj tako piše) iz Srbije, verjela vremenski napovedi, zatorej danes:

Joj, same torte kažete...

lp

mzm

Danes: goveja juha z ribano kašo, govedina iz juhe, koromač s paradižnikom, njoki od ricotte, zelena solata s koruzo, puding s kokosom, 

breskva

Zloženka iz popečenih jajčevcev, omake iz mlete govedine in jajčnega preliva s parmezanom in zelišči, zraven pa v solati, za sladico pa konci rolad (jagodne, malinove, borovničeve, nuteline, čokoladne, brusnične in ajdove s kislo smetano), da bodo rolade šle lepe naprej

Ninja24

goveja juha z rezanci, za sladico pa popoldanski počitek

Balenka

Včeraj: GRŠKA MUSAKA (bučke,jajčevci,skuta,mleto meso...), solata iz divja rukola (česna ne rabiš) ter paradižnikova češnjevci solata z mozarello.
Za posladek: Moja včeraj pečena breskova pita in pehtranova potica.
Presenečenje za mamo: ČEBULNI GRUH ala RUDOLF :> (vsakič boljši ter atraktivnejši. Samo čebula pa še vedno ne štrli ven! Le kako bi mi to naj uspelo?!?!)

Danes: Paradižnikova solata, 2 mala koščka domačega bureka

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: krompirjeva solata

ribje palčke

breskovo-pudingova kupa

lp

ledenka_

Goveja juha z rezanci, testenine s paradižnikovo omako, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kunčja obara.

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti