Danes: rižota s suhim paradižnikom, pečene perutničke, mešana solata

Cvetačna juha s popečenim kruhom
Danes: rižota s suhim paradižnikom, pečene perutničke, mešana solata
Sreda: Pri družini z mojo drugo družino :) na Tinju. Kuskus,podušena zelenjava, ena hrenovka in ena pečenica (mi ni odgovarjalo. Pekel želodec), ostali pizza
Četrtek: polenta in sveža zelenjava
Včeraj: Kuskus z curryem in podušene bučke, jajčevci, paprika, čebula in gora zelenega graheca
Danes: Sedaj spekel INGVERJEVE PIŠKOTE in MAKOVE KREKERJE za današnje druženje v naravi. Za kosilo pa bo domač mesni burek moje LE MAMAN.
Jutri: Velika skleda solate.
Včeraj rižota z piščančjim mesom in zelenjavo, skodrana endvija z radičem
Danes smo povabljeni na piknik
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes: domače testenine z mesom
mali kuharSOBOTA:
Paradižnikova juhica s "knedlčki"; vratovina v gobovi omaki, zelenjavna rižota; goveji zrezek v omaki, zelenjavna rižota; zelena solata, nariban korenček v solati (za tistega, ki še nima vseh zob):

Pozdravček!
Včeraj: Frittata s paradižikovo salso (Rudolphov recept) in zeleno solato.
Danes: Filane paprike.
LP,
Katarina80Danes drugi zabeljen stročji fižol, jaz kvinojo s paradižnikovo-paprično omako, solato, vsi pa najprej kremno bučno juho.
msegovDanes kozice v smetanovi omaki s špageti in črnimi rezanci, paradižnikova solata z baziliko in česnom in
.

lp, pinka![]()
Evo končno z morja..... Danes pa piknik z najdražjimi.....
tanjaj
danes sva z mamo kosilali v restavraciji!
-ena njoke s tunino omako, druga njoke z zelenjavno omako
-palačinke s čokolado in sladoledom
lp
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Evitine Jakobove pokrovače