Danes: jurčki s Pohorja v vseh oblikah. Tisti, ki nam ne gledajo ven iz ušes, so na poti v skrinjo.
Sonja
Špageti s kozicami in omako Basilico
Danes: jurčki s Pohorja v vseh oblikah. Tisti, ki nam ne gledajo ven iz ušes, so na poti v skrinjo.
Sonjaelaphus, a bi lahko, prosim, potešila moj firbec ![]()
Danes: pašta skoraj alla Norma
teran, voda, živčno brskanje po omarah
lp
mzm
Miškazmokce, bi ti pa mojga potešila lahko? (Menda nimaš Demi skrite v omari?)
Danes pri nas:
- nič posebnega, stročji fižol v solati in ostanki pečene puranje krače od včeraj, čiča pa čaka..
- domač ledeni čaj, čiča pa čaka..
Menda gremo zvečer na en šnicel in kozarček takega za kri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
ajdova kaša in bukovi ostrigarji v omaki.
NaturensGalleriLepo družinsko praznično udejstvovanje je za nami.
Sprva pečenje dobrot; Kitajski piškoti ter lešnikovi kifeljci brez jajc in mleka, nato z mojo drugo družino na Tinje k moji prvi družini. Cmokanje, objemi, razkazovanje hiše, vrta, nato pa na en krajšji izlet.
Kosilo pa raznoliko:
Za moji dve družini PIZZA ala LUKA (moj krvi brat) en del pleha z gobami in en brez, domača limonada, solata
Za mene pa : Kuskus, podušena domača zelenjava, 1 kašnica, 1 hrenovka in skleda solate
Danes: lignje v omaki, pečen krompir, mešana solata, orehovo marmeladna rolada iz krhkega testa
Mzm, upam, da je tvoj firbec potešen ![]()
lp
cervuspopečen krompir, meso izpod peke (častili sosedje), jabolčni hren, zelena solata
Balenka| elaphus je napisal/a: |
Mzm, upam, da je tvoj firbec potešen lp |
Kaj sem ji nardila![]()
| Mygrace je napisal/a: |
Miškazmokce, bi ti pa mojga potešila lahko? (Menda nimaš Demi skrite v omari?) |
Ne, nimam (
, zakaj pa njo?), pa sladkarij tud ni bilo ![]()
lp
mzm
| mišzmoke je napisal/a: | ||
Kaj sem ji nardila
|
Heeeeej, nič mi nisi naredila - v prejšnji post sem dopisala, kaj sem jedla, ti si prejle napisala, naj potešim tvoj firbec in evo, odgovorila sem ti
. če je zvenelo nesramno, se opravičujem, niti slučajno ni bilo tako mišljeno
.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Pad Thai s piščancem