Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: jurčki s Pohorja v vseh oblikah. Tisti, ki nam ne gledajo ven iz ušes, so na poti v skrinjo.

Sonja

elaphus, a bi lahko, prosim, potešila moj firbec

Danes: pašta skoraj alla Norma

teran, voda, živčno brskanje po omarah

lp

mzm

Miškazmokce, bi ti pa mojga potešila lahko? (Menda nimaš Demi skrite v omari?)

Danes pri nas:

- nič posebnega, stročji fižol v solati in ostanki pečene puranje krače od včeraj, čiča pa čaka..

- domač ledeni čaj, čiča pa čaka..

Menda gremo zvečer na en šnicel in kozarček takega za kri

Mygrace

ajdova kaša in bukovi ostrigarji v omaki.

NaturensGalleri

Lepo družinsko praznično udejstvovanje je za nami.
Sprva pečenje dobrot; Kitajski piškoti ter lešnikovi kifeljci brez jajc in mleka, nato z mojo drugo družino na Tinje k moji prvi družini. Cmokanje, objemi, razkazovanje hiše, vrta, nato pa na en krajšji izlet.
Kosilo pa raznoliko:
Za moji dve družini PIZZA ala LUKA (moj krvi brat) en del pleha z gobami in en brez, domača limonada, solata
Za mene pa : Kuskus, podušena domača zelenjava, 1 kašnica, 1 hrenovka in skleda solate

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: lignje v omaki, pečen krompir, mešana solata, orehovo marmeladna rolada iz krhkega testa

breskva

Mzm, upam, da je tvoj firbec potešen

lp

cervus

popečen krompir, meso izpod peke (častili sosedje), jabolčni hren, zelena solata

Balenka

elaphus je napisal/a:

lp
cervus

Kaj sem ji nardila

Mygrace je napisal/a:

Miškazmokce, bi ti pa mojga potešila lahko? (Menda nimaš Demi skrite v omari?)
Mygrace

Ne, nimam (, zakaj pa njo?), pa sladkarij tud ni bilo

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

elaphus je napisal/a:

lp
cervus

Kaj sem ji nardila

mzm

Heeeeej, nič mi nisi naredila - v prejšnji post sem dopisala, kaj sem jedla, ti si prejle napisala, naj potešim tvoj firbec in evo, odgovorila sem ti . če je zvenelo nesramno, se opravičujem, niti slučajno ni bilo tako mišljeno .

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti