Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nama pa lazanja in paradižnikova solata.

Pa še slikca včerajšnje sladice, ki ni sladica je pa bila zelo dobra.

In sice ocvirkovca.

irena66

Piščančji paprikaš in kumarična solata-

rosie

Danes: mineštra, skutin narastek z višnjami

breskva

danes: piščanec v gobovi omaki, pire kropir, solata

mali kuhar

Ker je bil vikend naporen in smo jedli "usput" je bilo ponedeljkovo kosilo bolj nedeljsko: goveja juha, pohančki, pražen krompir, paradižnikova solata....hvala mami

ANJA

Težja izvedba morskega: sardelni fileji, nadevani s česnom in peteršiljem, panirano i n ocvrti, a brez tatarske omake:

mamamia

Včeraj: zeljna solata(eni s fižolom, eni s paradižnikom)

ledena kava

domače slive, marelice(ne domače)

Danes: lazanja, mešana solata, palačinke

lp

ledenka_

U Mamamia, te sardelce pa dela moja tašča in so izvrstne. Rabiš pa čas, da ribice očistiš in potem še spaniraš.

Naše današnje kosilo bo tudi ribje. Odvisno od ponudbe ribarnice, po vsej verejtnosti bo orada ali brancin, na hitro popečen v olivnem olju. Zraven pa solata in seveda kozarec ali dva vina.

Vilma

Vilma, sem na dopustu, tako da imam čas in sem sklenila enkrat to poskusit ... saj, pol sardelic je šlo za to, pol pa za stari dobri klasični način - malo pomokane in pečene v olju ... , ostanek smo porabili za savor , to je osatnek ostanka ...

mamamia

Mamamia, uživaj! Stavek je bil napisan zgolj kot fraza, ker zagotovo to počneš!

Ob zadnji fotki mi je padlo na misel, da bi lahko imeli tudi temo na forumu "kulinarične dobrote na dopustu".
Se mi zdi, da bi nekateri imeli veliko za napisat!

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti