Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jaz pa Ežoja pogrešam

karnak

Danes (in včeraj) pri nas:

Včeraj: pašta fižol, breskve

Danes: goveja juha z zdrobovimi žličniki, zelenjavno-mesna rižota, temno zelen, precej grenek radič v soalti, ravno primeren za kombinacijo z rižoto. Pozneje popoldan bo  in še kaj, na sosednjem hribu, pa pregled, kaj ponujajo stojnice na ploščadi pred hotelom.

rimljanka

danes: bučni polpeti in kumarična solata s paradižnikom - vse domače

za sladico pa palačinke z nutello - ostanek od včeraj:

SOBOTA:

Praženo zelje s korenčkom, pečene marinirane perutničke, zelena solata:

Pozdravček!

Danes: zarebrnice, rižota, mešana solata, malinovi maffini

breskva

Danes kranjske klobase, ržen kruha, paradižnikova solata s še nekaj stročjega fižola, ki je ostal od včeraj.

Posladek, ki je bolj grenkega priokusa - hektolitri vročega zeliščnega in sadnega čaja, saj sem staknila en hud prehlad!

msegov

španska tortilja (hrepeneči spomini na dopust), veliiiiiko solate z maminega vrta, kapučino

Sonja

Pita iz šampinjonov in sira, pita s paradižniki in mocarelo, zelena in paradižnikova solata.

Tinky Binky

Pečen krompir, kumarična solata.

rosie

Predvčerajšnjim: ostanki od prejšnjega dne.

Včeraj: čiščenje hladilnika sirov in namazov plus paradižnikova solata. 

Danes: poskušam opravičit kuho tegale zoska in mesnih kroglic: http://www.cookingchanneltv.com/recipes/michael-symon/spaghet

Pasta za dragega, zame "zukini špageti" . Dvojna porcija se kuha že dve uri, višek bo spravljen v kozarčih, da ne bom vedno vsega samo zamrzovala. Wenn schonn, denn schonn. 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti