Jaz pa Ežoja pogrešam
karnak
Jaz pa Ežoja pogrešam
karnak
Danes (in včeraj) pri nas:
Včeraj: pašta fižol, breskve
Danes: goveja juha z zdrobovimi žličniki, zelenjavno-mesna rižota, temno zelen, precej grenek radič v soalti, ravno primeren za kombinacijo z rižoto. Pozneje popoldan bo
in še kaj, na sosednjem hribu, pa pregled, kaj ponujajo stojnice na ploščadi pred hotelom.
danes: bučni polpeti in kumarična solata s paradižnikom - vse domače ![]()
za sladico pa palačinke z nutello - ostanek od včeraj:
SOBOTA:
Praženo zelje s korenčkom, pečene marinirane perutničke, zelena solata:

Pozdravček!
Danes: zarebrnice, rižota, mešana solata, malinovi maffini
Danes kranjske klobase, ržen kruha, paradižnikova solata s še nekaj stročjega fižola, ki je ostal od včeraj.
Posladek, ki je bolj grenkega priokusa - hektolitri vročega zeliščnega in sadnega čaja, saj sem staknila en hud prehlad! ![]()
![]()
![]()
španska tortilja (hrepeneči spomini na dopust), veliiiiiko solate z maminega vrta, kapučino
SonjaPita iz šampinjonov in sira, pita s paradižniki in mocarelo, zelena in paradižnikova solata.
Tinky BinkyPečen krompir, kumarična solata.
rosiePredvčerajšnjim: ostanki od prejšnjega dne.
Včeraj: čiščenje hladilnika sirov in namazov plus paradižnikova solata.
Danes: poskušam opravičit kuho tegale zoska in mesnih kroglic: http://www.cookingchanneltv.com/recipes/michael-symon/spaghet
Pasta za dragega, zame "zukini špageti" . Dvojna porcija se kuha že dve uri, višek bo spravljen v kozarčih, da ne bom vedno vsega samo zamrzovala. Wenn schonn, denn schonn.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Pohorska gibanica