Gobova juha in ajdovi žganci.
Tinky Binky
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Gobova juha in ajdovi žganci.
Tinky BinkyVčeraj: kebab (zunaj)
Danes: krompirjeva juha, pečene perutničke, pečena zelenjava (paprika, bučke, paradižnik), solata
Jutri: zelenjavna juha, bučkini polpeti, zelena solata
matejaozdanes: puranji zrezki na žaru, španski riž, kuhan koruzni storž
mali kuharDanes zabeljen stročji fižol, ampak na žalost je bil zelooo nitast. Komaj užiten! ![]()
![]()
Danes: polnjene paprike, kruh, sladoled
Jutri: zelenjavna juha, skutini marelični cmoki, kompot
NENA58TOREK:
Goveji golaž, pire krompir, zelena solata, lubenica:

Pozdravček!
Danes: v pečici pečena škarpena, blitva s krompirjem, paradižnikova solata.
rosieDanes: kurja juha z ribano kašo, pečen krompir, dušena blitva, pečen sv.vrat in
.
lp
Danes sem mislil naredit hojladri zavitek po tem receptu:
http://www.petitchef.es/recetas/plato/empanada-de-hoj
pa se mi ni ljubilo.
Torej, danes:
Ma ne, niso ribe za kosilo, ribe imajo kosilo, pa to sploh ni vaški ribnik, vse mi boste zamešali. Pa sploh, kako se to našlo tukaj, to mi je fotoaparat zgrešil krožnik.
Torej tretjič ( v tretje gre rado ) danes: čorba od blitve (............ korenčka, buče ), planirana včeraj:
![]()
Ežoj, si pozabil ono zeleno reč poštupat gor? saj veš, koromač, al kaj je že, no, vem, da ni trobelika, je pa neka njena bližnja žlahta.
Danes pri nas nismo kuhali, so nam kuhali drugi. Jutri nekja iz vrtnih zalog, izbira še ni dokončna. Je pač poletje.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Pohorska gibanica