Danes: mineštra od kolerabic in korenja, čokoladni muffini z lešniki

Kruhove kroglice
Danes: mineštra od kolerabic in korenja, čokoladni muffini z lešniki
Ežoj, a ti mene hecaš? :) tvoja ja tok dober zgleda,da bi kar v ekran ugriznila. Tako si še zob ne bi bilo treba nitkat. :)
2 (dve) hrenovki, all beef. Thomy senf. 2 paradižnika! Posoljena. V postli s nogo zavito v led. Kozarec vina.. Odpovedan polet. Tablete proti bolečinam. Solist film. Sam še Dr. House manjka! Pa mogoče Billy Joel. hell, we didn' start the fire, it' been always burning....
GRRRRRR....
Nič kaj dobre volje. GRRRRR.
Vanja
Vanja.. : KAJ STE POČELI?!?! Da se mi ne razbijete kje, ker pol bo
. Preko vas vzdržujemo stike z USA kulinariko!
Solist je pa bil meni zelo všečen film. Eden meni top igralcev DOWNEY JR. z soigralcem Foxxom.
Lepa ter zanimiva zgodba. INSPIRIRA!
DOBRE VOLJE BITI...ekola, bo sedaj vredi? ---> ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boranja in sladoled za posladek!
ANJAdanes imamo pa na meniju čevape in pleskavice z ogromno ajvarja, čebule in lepinjami
mali kuharDanes domača solata s paradižnikom, kumaro in čebulo. Za posladek palačinke ali slivovi cmoki.
Čeprav danes bi mi bolj pasalo kaj v smislu menija malega kuharja
Danes: mesna lazanja, solata
Jutri: polnjene paprike, solata
danes nevem kaj bomo kuhali, ker se cel dan pakiramo za na pot. Morda kaka pizza.
ravnokar pa napekla še zadnje pecivo za na pot...
lp
Danes zeljna juha.
msegovSreda: ostanki zelenjavne zloženke za mojega, jaz gobovo juho, kos piščanca, kos telečje pečenke, pražen krompir, mešana solata na pogrebščini
Včeraj: moj lazanjo in kumarično solato, jaz pišč. hrenovko in kumarično solato
Danes/jutri: makaronflajš, solata (zelena, kumare)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Pecivo iz bučk