Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ledenka, tudi jaz kongratuliram! Videti je zelo lepo, meni za oko zapade predvsem tist, sladki del, ki se ga jaz (  kao ) izogibam.

đeniska, kje pa si ti, te že dolgo ni bilo, smo te ( nekateri ) pogrešali : buenvenida ( kot bi rekli v naši vasi ), pa, pazi kaj pišeš, na kulinariki so zavladale neke čistunke ( kulinarične, kakopak ), karkoli napišeš kar ni striktno po njihovem te takoj napi*dijo, tako da se celo mi querida amiga drži nazaj, a bogami tudi noli bojo postopoma uterali strah v kosti, stana, jade, ognjič ( pa še kdo ) so že zdavnaj odnehale, jaz se tudi bojim, buh ve kaj mi bojo še naredile, milostiva tudi ne ve kaj bi, mal napiše, mal se drži nazaj............ ma, ti povem, kakšn kapitalizem neki, teror ( z velikim t ) so vpeljale, baje .............. ah pustimo, v zgodovini so bile še hujše stvari, pa je človeštvo preživelo, pa bo tudi tele kulinarične teroristke.

mamamia, kakšna vročina neki, zjutraj me zeblo kot cuckota ( ali psetota, nikoli ne vem kaj je bolj pravilno ), sem mislil pasulj s slanino  skuhat, pol se premislim in skuham nekaj drugega ( ali pa tudi ne ):

ežoj

Žrebičkov golaž, kruhovi cmoki, zelena solata, lubeničina zmrzlina.

Tinky Binky

Oj ežoj to je pa lepo prebrat, da ste me vsaj nekateri pogrešali dobila sem službo, delala na polno, zdaj pa uživam sadove svojega dela (beri-koristim ure) Vse prisilno seveda (delo in počitek), kot drugim paše. Kapitalizem ja, čisti kapitalizem!

Če se pa še tvoja amiga nazaj drži, pol je pa res hudo sam ne vem no... al pa se je ona mal pomehkužla

Aja, smo pol spremenil jedilnik: pečena piščančja prsa, pečen krompir in zelena solata. Malce kasneje pa ogromna sadna kupa

JJ

ledenka_ vse najboljše .

Danes: filane parike, kruh 

breskva

Ledenka vse najboljše in 

Bi z veseljem probala sladice.

Včeraj: kremna bučkina juha in popečene kozice z mediteranskimi začimbami in zelena solata

Danes: krompirjeva solata, paradižnik z baziliko in popečen osličev file s sirom.

Jutri: kumarična jogurtna solata, peperonata in piščančja prsa.

menola

Ledenka, vse najboljše. Jaz bi probala VSE.

Pri nas pa: pečen kifeljčar, pražene (ali pečene, ali dušene, ne vem, kateri opis bi bolj ustrezal) bučke, stročji fižol v solati

pirnica

Sporočilo je spremenil(a) pirnica dne 07. 2012 13:13

Izkoristila sem  in nahranila zver v Človeku, upam, da zdrži do naslednje ohladitve

v ponvi pečen kozliček, blitva, kruh, solata iz kumar in paradižnika, teran, voda, breskve

Ledenka,

JJ, ( pa ne mislim na moško zdravje, samo, ta možiček mi je simpatičen)

lp

mzm

pirnica je napisal/a:

Ledenka, vse najboljše. Jaz bi probala VSE.

Pri nas pa: pečen kifeljčar, pražene (ali pečene, ali dušene, ne vem, kateri opis bi bolj ustrezal), stročji fižol v solati
pirnica

Kaj pa je bilo al praženo al pečeno al dušeno?????

rimljanka

danes pa bo puran na žaru, zelenjava na žaru, solata

mali kuhar

Drobnjakovi štruklji v juhi in sladki skutini štruklji s cimetom.

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti