ledenka, tudi jaz kongratuliram! Videti je zelo lepo, meni za oko zapade predvsem tist, sladki del, ki se ga jaz ( kao ) izogibam.
đeniska, kje pa si ti, te že dolgo ni bilo, smo te ( nekateri ) pogrešali : buenvenida ( kot bi rekli v naši vasi ), pa, pazi kaj pišeš, na kulinariki so zavladale neke čistunke ( kulinarične, kakopak ), karkoli napišeš kar ni striktno po njihovem te takoj napi*dijo, tako da se celo mi querida amiga drži nazaj, a bogami tudi noli bojo postopoma uterali strah v kosti, stana, jade, ognjič ( pa še kdo ) so že zdavnaj odnehale, jaz se tudi bojim, buh ve kaj mi bojo še naredile, milostiva tudi ne ve kaj bi, mal napiše, mal se drži nazaj............ ma, ti povem, kakšn kapitalizem neki, teror ( z velikim t ) so vpeljale, baje .............. ah pustimo, v zgodovini so bile še hujše stvari, pa je človeštvo preživelo, pa bo tudi tele kulinarične teroristke.![]()
mamamia, kakšna vročina neki, zjutraj me zeblo kot cuckota ( ali psetota, nikoli ne vem kaj je bolj pravilno ), sem mislil pasulj s slanino skuhat, pol se premislim in skuham nekaj drugega ( ali pa tudi ne ):
![]()
![]()