Zelenjavna lazanja, zelena solata.
Tinky Binky
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Zelenjavna lazanja, zelena solata.
Tinky BinkyVčeraj solata iz domačega paradižnika, z bučnim oljem, domača suha salama, sir in kruh, ![]()
Danes solata iz rdeče leče, paprike in sira, popečeni kruhki z guacamole omako. Za sladico breskov potresenec, tokrat brez sladoleda.
Danes: kumare v omaki in krompirjev pire.
rosieDanes: čorba od boba
pa drugač, eno samo jamranje ( uf, uf, menda ja ni poletja konec, uf, a so kaj omanjali mejo sneženja........... menda ja ne bomo zmrznili.................. )
.
@aby: kaj ti je pravzaprav na sliki?![]()
![]()
![]()
ežoj
Danes: žajbljev riž
lavor zelene solate z mladim česnom in marelice, ki so me, čakajoč na dež, spomnile na skoraj pozabljene "Mostarske kiše"
lp![]()
p.s. Me prav zanima, katero zelenje ima ežoj na mamljivi čorbi.
mzm
Danes :zelenjavna čorba,solata.
MilžiDanes: čevapčiči, riž s šparglji, paradižnik in kumare v solati iz domačega vrta, tiramisu
breskva@ežoj: tisto je breskov potresenec, a si res nista nič podobna? ![]()
![]()
Danes pri nas: goveja juha s fritati (in po želji drobnjakom), polnjene paprike, pire krompir,
,
,
.
Pozno popoldan še sladica: borovničev sorbet (brez alkohola), rimski žličniki s čokoladno omako,
,
, vse na sosednjem hribu. Ampak, ker se je vmes zelo ohladilo, je bil potreben strateški premik s terase v restavracijo. Natakar je bil zgledno uglajen. Družba seveda dobra.
![]()
![]()
nekdo je imel pa namesto sladice v dobri družbi po kosilu prevoz kot miš mokrih kolesarjev nekje iz okolice Čateške Gore. Tako je, če ne zaupaš vremenski napovedi....
lp
P.s. Aja, da ne bom sam smetila: gobova juha, zelenjavna juha, palačinke, piščančji paprikaš od včeraj, pečen kifeljčar.
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Najbolj enostavni piškoti s črto