Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zelenjavna lazanja, zelena solata.

Tinky Binky

Včeraj solata iz domačega paradižnika, z bučnim oljem, domača suha salama, sir in kruh,

Danes solata iz rdeče leče, paprike in sira, popečeni kruhki z guacamole omako. Za sladico breskov potresenec, tokrat brez sladoleda.

aby

Danes: kumare v omaki in krompirjev pire.

rosie

Danes: čorba od boba

pa drugač, eno samo jamranje ( uf, uf, menda ja ni poletja konec, uf, a so kaj omanjali mejo sneženja........... menda ja ne bomo zmrznili.................. ).

@aby: kaj ti je pravzaprav na sliki?

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 25. 2012 16:45

Danes: žajbljev riž

lavor zelene solate z mladim česnom in marelice, ki so me, čakajoč na dež, spomnile na skoraj pozabljene "Mostarske kiše"  

lp

p.s. Me prav zanima, katero zelenje ima ežoj na mamljivi čorbi.

mzm

Danes :zelenjavna čorba,solata.

Milži

Danes: čevapčiči, riž s šparglji, paradižnik in kumare v solati iz domačega vrta, tiramisu

breskva

@ežoj: tisto je breskov potresenec, a si res nista nič podobna?

aby

Danes pri nas: goveja juha s fritati (in po želji drobnjakom), polnjene paprike, pire krompir, ,,.

Pozno popoldan še sladica: borovničev sorbet (brez alkohola), rimski žličniki s čokoladno omako, , , vse na sosednjem hribu. Ampak, ker se je vmes zelo ohladilo, je bil potreben strateški premik s terase v restavracijo. Natakar je bil zgledno uglajen. Družba seveda dobra. 

rimljanka

nekdo je imel pa namesto sladice v dobri družbi po kosilu prevoz kot miš mokrih kolesarjev nekje iz okolice Čateške Gore. Tako je, če ne zaupaš vremenski napovedi....

lp

P.s. Aja, da ne bom sam smetila: gobova juha, zelenjavna juha, palačinke, piščančji paprikaš od včeraj, pečen kifeljčar.

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti