Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: srčki v omaki, kruhovi cmoki, solata, domači čokoladni sladoled, 

breskva

@anibas: šele zdej sem opazil, da si me pogrešala.

Dva dni sem mogel nekaj okoli hodit, pa nisem doma nič ( skoraj ) jedel, včeraj smo imeli familijarni piknik, tudi danes sem mogel po opravkih v metropolo pa sem tudi mislil da ne bom nič doma jedel, pa sem le hitro opravil in prišel domov pravočasno, da pripravim kosilo. Sedaj je problem na vrtu: porabit bi mogel še nekaj boba, pa grah, pa krompir...........

Ampak me pa z baklavami pa rajcate........ bom mogel nekaj naredit ( saj zdravnica ne bo zvedla, drugač bi jo kap.

ežoj

Odgovor za Limnol...

Vprašanje za Dragičko: kje kupiš goveji rep? Saj vem, da ni ravno sezona zanj, ampak lepo dušen v omakci... hmmm.

Skoraj vsak teden ga videvam v mesnici Mercatorja na Šmartinki. 

Pozdravček!

Danes; mesne kroglice v zelenjavni omaki, riž in solata.

rosie

Ežoj-sem že mislila,da si tudi ti na dieti

anibas

Ekola, pa sem imel uspešen LENTOVSKI in pekovski vikend.
Moji izpeljani projekti: Biscotti, Scones-i (2x količina :D. Majkemi so VELIKI in tak sem jih malo poglobil, da marmelada paše noter :) ), ržen kruh, pirin kruh z mešanico semen, ržene palačinke z domačo skuto, domačim posušenim sadjem in gratinirane z jogurtovo smetano ter velika šalca žitne kave
MMMMM, same dobrote.

Včeraj: Mešana solata.

Danes: Ponovno nekaj na hitro, saj bo spet akcija na Lentu.

Vabljeni na JAZZLent, v kolikor vam tale zvrst ugaja!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Testenine, mesna in paradižnikova omaka, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj so za nas kuhali drugi:

goveja in gobova juha,

pečen krompir,

ocvrt puranji zrezek, sv. zrezek v gobovi omaki,

mešana solata,

savski valovi.

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 25. 2012 12:12

včeraj sem jedla v Italiji in sicer: sir, pečen na plošči iz lave, pečena polenta.

danes: pohane bučke, paradižnik v solati, jogurt, sladoled s smetano

lp

ledenka_

Danes smo jedli pečena piščančja prsa, jaz kvinojo z zelenjavo, ostali pečenega kifl'čarja in zeleno solato.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti