Danes: srčki v omaki, kruhovi cmoki, solata, domači čokoladni sladoled, ![]()

Rumove kocke
Danes: srčki v omaki, kruhovi cmoki, solata, domači čokoladni sladoled, ![]()
@anibas: šele zdej sem opazil, da si me pogrešala
.
Dva dni sem mogel nekaj okoli hodit, pa nisem doma nič ( skoraj ) jedel, včeraj smo imeli familijarni piknik, tudi danes sem mogel po opravkih v metropolo pa sem tudi mislil da ne bom nič doma jedel, pa sem le hitro opravil in prišel domov pravočasno, da pripravim kosilo. Sedaj je problem na vrtu: porabit bi mogel še nekaj boba, pa grah, pa krompir...........
Ampak me pa z baklavami pa rajcate........ bom mogel nekaj naredit ( saj zdravnica ne bo zvedla, drugač bi jo kap.![]()
Odgovor za Limnol...
Vprašanje za Dragičko: kje kupiš goveji rep? Saj vem, da ni ravno sezona zanj, ampak lepo dušen v omakci... hmmm.
Skoraj vsak teden ga videvam v mesnici Mercatorja na Šmartinki.
Pozdravček!
Danes; mesne kroglice v zelenjavni omaki, riž in solata.
rosieEžoj
-sem že mislila,da si tudi ti na dieti![]()
Ekola, pa sem imel uspešen LENTOVSKI in pekovski vikend.
Moji izpeljani projekti: Biscotti, Scones-i (2x količina :D. Majkemi so VELIKI in tak sem jih malo poglobil, da marmelada paše noter :) ), ržen kruh, pirin kruh z mešanico semen, ržene palačinke z domačo skuto, domačim posušenim sadjem in gratinirane z jogurtovo smetano ter velika šalca žitne kave
MMMMM, same dobrote.
Včeraj: Mešana solata.
Danes: Ponovno nekaj na hitro, saj bo spet akcija na Lentu.
Vabljeni na JAZZLent, v kolikor vam tale zvrst ugaja!
Testenine, mesna in paradižnikova omaka, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj so za nas kuhali drugi:
goveja in gobova juha,
pečen krompir,
ocvrt puranji zrezek, sv. zrezek v gobovi omaki,
mešana solata,
savski valovi.
Balenka![]()
včeraj sem jedla v Italiji in sicer: sir, pečen na plošči iz lave, pečena polenta.
danes: pohane bučke, paradižnik v solati, jogurt, sladoled s smetano
lp
ledenka_Danes smo jedli pečena piščančja prsa, jaz kvinojo z zelenjavo, ostali pečenega kifl'čarja in zeleno solato.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom