Piščančji zrezki v marinadi z medom, sojino omako, gorčico in pomarančnim sokom, stročji fižol in zelena solata.
Tinky Binky
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Piščančji zrezki v marinadi z medom, sojino omako, gorčico in pomarančnim sokom, stročji fižol in zelena solata.
Tinky BinkyDanes: svinjske zarebrnice s čebulo, krompirjem in korenčkom v pečici, solata
bograč in zeljna solata
SonjaMiška, tale zelenjava pa super zgleda!
Pri nas pa danes zajčkova obara z veliko zelenjave, kruh.
Balenka| Balenka je napisal/a: |
Miška, tale zelenjava pa super zgleda! -----------------------------------------------
|
........... ma ja, za enga zajca ( ki bo itak končal v obari, s mal manj zelenjave )![]()
Kaj je tisto zeleno šavje, zanalašč ne povem, da ne bi delal štrajta ( bravo jaz ), kajti jaz, ki vem, da je tisto koper ne bom prepričeval enih, ki mislijo da vedo, da je tisto koromač............ pa naj si mislijo kaj hočejo.![]()
Koper, koromač(na).... kaj pa, če je tisto hercegnovi?
lp
P.s. Pečen krompir, pečen piščanec, kumare
cervusSREDA:
Kosilo je že, saj bo počakalo... Stročji fižol z govedino in ostalo zelenjavo:

Pozdravček!
Danes: KUSKUS BIZI in špinača z žlico jogurtove smetane. MLJASK!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---danes: goveji steak, pečen krompir, paradižnik na solato
mali kuharDanes so imeli v naši ribarnici sveže ribe, zato smo skuhali ribjo juho, spekli nekaj sardelic in lignjev, za povrh pa še krompirjevo solato s kumarami.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom