Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

NEDELJA:

Juha iz govejega repa z domačimi rezanci; pečena vratovina, temni šampinjoni v omaki, ščipanci; zelena solata, kumarice z jogurtom:

Pozdravček!

danes: puranja prsa na žaru, zelenjava na žaru

mali kuhar

Danes pri nas: goveja juha s fritati in drobnjakom, pečen kifeljčar, puranji zrezki v petranovi omaki, zelena solata, , pozno popoldan: včeraj pečen višnjevo-češnjev zavitek,  (v hladni senci)

rimljanka

naor je napisal/a:

Zgleda super, koliko plasti pa ima? In ali si se  sama mučila z njo v tej vročini?

naor

Kako smo že včasih rekli: "Što se mora, nije teško, što je teško, ne mora se."

Ena je naštela 22 plasti, nisem preverjala, mi je ratalo testo in sem zlagala, dokler je šlo.

Danes bo mešana solata, ovčji sir, teran in baklava.

Dan se krajša, v škornjih nič praprotnega semena...

lp

mzm

Danes:

kolk je bilo zjutraj mrzlo, prav lep dan se je naredil, prav tak za jamrat ( uf, uf........... saj menda veste, kako to gre  ).

ežoj

Pri nas pa zelo podobno kot pri ežoju.

Pečen   , pečen , polpeti iz bučk, solata , in.

Za sladico sladoled in .

Sedaj bi lahko pripravili tudi simbol za sladoled.

irena66

Danes smo pekli zunaj. Mlad krompir, ribice, zraven solata. Za posladkat pa kokosove kocke oz. čupavci.

msegov

Mi smo danes tudi jedli zunaj - odojka na žaru, zraven pa vse po programu (domač kruh, mlada čebula, na kupe narezene sveže zelenjave....)

Vprašanje za Dragičko: kje kupiš goveji rep? Saj vem, da ni ravno sezona zanj, ampak lepo dušen v omakci... hmmm.

Sonja

Korenčkova juha, pečena vratovina, piščančja bedra in čevapčiči, zelena in paradižnikova solata.

Tinky Binky

Mi smo danes jedli piščanca na eno izmed improviziranih kitajskih variant, eden je jedel lignje po nekem receptu v povezavi z Indoezijo, in ko smo se že tako klatili po svetu, sem za posaldek naredila tole: (baklava s pisatcijami, preliv z dodatkom rožne vode, prave iranske seveda ...)

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti