Včeraj mi je ostalo malo pire krompirja in v zmzovalniku imam narezane šparglje, se pravi bom naredila špargljevo kremno juho. Zraven pa še ne vem... Mogoče pirine palačinke.
Jutri verjetno špagete z bolonjsko omaku z veeelikooo zelenjave.
xxsVčeraj mi je ostalo malo pire krompirja in v zmzovalniku imam narezane šparglje, se pravi bom naredila špargljevo kremno juho. Zraven pa še ne vem... Mogoče pirine palačinke.
Jutri verjetno špagete z bolonjsko omaku z veeelikooo zelenjave.
xxszelenjavna pizza
sadna kupa
pol pa za 2 dni v Italijo na dirko..kaj bomo jedli nevem, kaj bodo jedli domači pa še manj:)
lp
ledenka_Oj, začetnica, tudi pri meni bodo polnjene paprike s pirejem s krompirjem in blitvo, prej pa še zelenjavna mineštrca "kar raste na vrtu" z rižem, fižoleti v solati.
dagaPETEK:
Goveji zrezki v omaki, žličniki z naribanim korenčkom, dušen korenček, zelena solata:

Pozdravček!
danes: tunin zrezek + blitva s krompirjem + zelena solata
jutri: testenine z brokolijem ter slanino + parad. solata
nedelja: svinjska ribica + v pečici pečena zelenjava + zelena solata
ponedeljek: musaka + zelena solata
že vse vem, ker sem bila že v shoppingu za cel podaljšan vikend
Mamka BršljankaDanes pa fižolova mineštra.
Za sladico pa samo za mene sladoled in sicer moj najljubši ježek.
irena66Pečeno konjičkovo meso, široki rezanci s šampinjoni, zelena solata.
Tinky Binkydanes pa je bla zelenjavna mineštra
mali kuharDanes: ocvrt piščanec, pečen kifeljčar, mlado zelje v solati s fižolom.
rosieprežganka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Ocvrte brizgane palčke (churros)