Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala ežoj.

Veš ko kuham jaz kuham po svoje, ko kuha ona kuha po svoje.

Vse je zeeeeeeeeeeeeloooooooooooooo zelo dobro, tako da ni panike, da bi jo prepričevala da naj kuha drugače.

Je že prav tako, sva pa vesela kar nama skuha, še bolj zato ker je zelo okusno, lepo pripravljeno in verjetno tudi zdravo.

Čeprav zdravo je vse v mejah normale, tudi mesek.

Ti pa si tudi mojster v kuhi. Tudi ti si lepo skuhaš in postrežeš in verjetno je tudi dobro, saj videt je tako.

Slikala sem pa kar s telefonom, pa res ni tko slabo.

irena66

Sporočilo je spremenil(a) irena66 dne 20. 2012 17:14

ežoj, tale ideja s pečico je super. A temperaturo nastaviš s premikanjem sonce-senca?

Zatemnjena stekla najbrž tudi pripomorejo

Danes pri nas ropota solata, pa mrzli včerajšnji ostanki, pa sir in teran, s kruhom.

irena66, imaš dober telefon

lp

mzm

mzm, tele snežinke se pa priležejo!

Danes: marinirane ribe, solata iz mladega zelja in krompirja, vrč ledene limonade z meto.

rosie

Danes: pečen brancin, pečeni kifelčar, solata

breskva

Danes: zelenjavna juha z ajdovo kašo in šmoren.   lp

irenakr

ponedeljek: čufti v paradižnikovi omaki

torek: široki rezanci z gobami

Danes: kraljeva solata s pičancem

Roncolino

mesek in ajvar ter pečena paprika

Balenka

Hjooo je bilo fajn včeraj.
Prvo delo; priprava JazzLenta za vse vas, moje dame in gospode, kateri obožujete to zvrst glasbe, nato pa ena fajna mešana solata za predjed, čez 1 uro pa obisk prijatelja, kateremu sem ravno vdrl na kosilo  (18.00!!!). Kuha dobro, preverjeno trad.slo. hrano in me je PLEMENITA duša nenapovedano povabil da prisedem. Ahh kaj bi, tako pozno pa res ne jem krompirja in čuftev, tako da sem si za glavno jed NABASAL SOLATO (uff mater je bila dobra in ravno fajn kislo/sočna). In tako smo 3je veliki prijatelji jedli, cmokali, se smejali, ona2 sta švicala, jaz pa sem se prav prijetno hladil ob solati. 
Mmmmm.
Toti moj naj naj prijatelj, pa je res DOBRA DUŠA. Velikokrat povabi papcat, saj mu ni samemu za jesti odkar je sam ostal in se naučil immer za 2 kuhati :/.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes pa bomo imeli meso in krompir nažaru v spremljavi kakšne solate :)

mali kuhar

Danes bo pri nas nekakšna juha iz svinjskega mesa, kolerabe, krompirja in graha - vse domače. :))

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti