Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

solata iz radiča in paradižnika

pecivo s pudingom in albert keksi

lp

ledenka_

Zelenjavna rižota z piščančkom, mešana solata

Mož pa pride pozno bo pasulj z kranjsko klobaso, zeleno papriko in zeleno solato

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

včeraj.. pred pečenjem. zalito z malvazijo. 

danes: debel goveji steak, pečen sladki krompir in paradižnik na solato

mali kuhar

Pri nama pa ajdova in prosena kaša z zelenjavo, polnjene bučke s sejtanom in solata.

Zelo okusno.

Od prvič mi je ratal sliko nalaožit.

Bravo zame.

irena66

Sporočilo je spremenil(a) irena66 dne 20. 2012 14:11

Primerno vremenu: hrenovke na žaru, mlado zelje v solati s krompirjem

Sonja

Včeraj: testenine s tuno in bučkami, zelena soalta, sladoled.

Danes: Skleda paradižnikove solate.

Katarina80

Krompir v kosih, stročji fižol, oboje zabeljeno z drobtinami, zelena solata.

Tinky Binky

Včeraj opečeni kruhki z avokadom in rdečo papriko. Vrč melisinega ledenega čaja.

Danes zelenjavne tortilje, zelena solata s paradižnikom, pomarančo in parmezanom. Za sladico kokosovi makroni, čokoladni sladoled, smetana in javorjev sirup

aby

Ja, zeta, strinjam se, tisto s alpinizmom brez šerp in brez kisika je res bilo nespametno

Irena, kongratuliram ( za naloženo sliko ), glede hčerkinega kuhanja: mal ji prišepni, da poskusi mal mesa primešat ( npr, danes, kakšna žlica mletega, mal prej prepraženega s čebulo ), ti ji raztolmači, da to le zaradi tega, da se prepričate kolk je vse skupaj zanič, pa tako vsaj en mesec ali dva, pol boste že videli.

pri meni danes:

.............. spet neki slike nagajajo. Kaj tako primitivnega težko vidiš, pečica kar na ceglih, da te kap.

no, upam, da bo sedaj ratalo:

pa je ( ratalo ).

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti