solata iz radiča in paradižnika
pecivo s pudingom in albert keksi
lp
ledenka_solata iz radiča in paradižnika
pecivo s pudingom in albert keksi
lp
ledenka_Zelenjavna rižota z piščančkom, mešana solata
Mož pa pride pozno bo pasulj z kranjsko klobaso, zeleno papriko in zeleno solato
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
včeraj.. pred pečenjem. zalito z malvazijo.
danes: debel goveji steak, pečen sladki krompir in paradižnik na solato
mali kuharPri nama pa ajdova in prosena kaša z zelenjavo, polnjene bučke s sejtanom in solata.
Zelo okusno.
Od prvič mi je ratal sliko nalaožit.
Bravo zame.
irena66
Primerno vremenu: hrenovke na žaru, mlado zelje v solati s krompirjem
SonjaVčeraj: testenine s tuno in bučkami, zelena soalta, sladoled.
Danes: Skleda paradižnikove solate.
Katarina80Krompir v kosih, stročji fižol, oboje zabeljeno z drobtinami, zelena solata.
Tinky BinkyVčeraj opečeni kruhki z avokadom in rdečo papriko. Vrč melisinega ledenega čaja.
Danes zelenjavne tortilje, zelena solata s paradižnikom, pomarančo in parmezanom. Za sladico kokosovi makroni, čokoladni sladoled, smetana in javorjev sirup ![]()
Ja, zeta, strinjam se, tisto s alpinizmom brez šerp in brez kisika je res bilo nespametno![]()
Irena, kongratuliram ( za naloženo sliko ), glede hčerkinega kuhanja: mal ji prišepni, da poskusi mal mesa primešat ( npr, danes, kakšna žlica mletega, mal prej prepraženega s čebulo ), ti ji raztolmači, da to le zaradi tega, da se prepričate kolk je vse skupaj zanič, pa tako vsaj en mesec ali dva, pol boste že videli.![]()
pri meni danes:
.............. spet neki slike nagajajo. Kaj tako primitivnega težko vidiš, pečica kar na ceglih, da te kap.
no, upam, da bo sedaj ratalo:
pa je ( ratalo ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Kremna cvetačna juha