Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj je napisal/a:

Danes:

ma spet se neki slike zamešale........... to je z enega plezanja v karpate v navezi s korn menom ( šerpe so ostale v baznem taboru ).

ežoj

No, ne vem, meni se zdi kar malo neodgovorno rint v tole gorovje brez šerp, dodatnega kisika... Že veš, saj si dovolj star.

Kosilo pa odlično, kot vedno.

zeta

Ja, ja šerpe so bile prikrajšane za tako panoramo. Ampak najbrž so imele kako drugo odgovorno in koristno delo.

Ja kosilo je pa čisto takšno kot se tudi poleti prileže.

Tudi pri nas nekaj podobnega:

pečen krompir, pohane piščančje bedrce. ražnjiči in paradižnikova solata.

Balenka

Danes smo (bomo) imeli zvite, popečene rezine jajčevcev (polnilo iz zelo svežega, mladega sira in bazilike) v paradižnikovi omaki, kruh, ropotajočo solato s svežo kumaro in  babičino dobroto 

sir in teran po želji

Gracias de todo corazón, queridos esoj,

lp

mzm

Danes: pečene sardelice, kifeljčar v solati.

rosie

Nedelja in še včeraj prebranac in rebrca ( da te kap ) iz baze v pečici uf uff

Danes špageti z dimljenim lososom.

Jutri po sreči žar ko(silove)čerja - čevapi, zelenjava, malo piščeka., paradižnikova solata, kruh

Lep dan še naprej!

ursiii

Zelenjavna juha, popečene hrenovke, piščančji fileji, pomfri iz pečice, fižolova in paradižnikova solata

Za posladek sladoled

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Najlepše je gledati slike kosil. Vsi, ki jih objavljate ste suuupeeer. 

Pa ta kiflečar, mislim, da na primorski ni toliko znan, pa prav zavidam vsem, ki kuhate in strežete jedi iz svojih vrtov, njiv in ribnikov... Jaz moram vse kupiti..In kaar delam cel dan nimam možnosti obiskati branjevk... pa kupujem po teh supershopih krkoli že najdem, bljak. 

danes sem v službi naročila čevape v lepinji, pol pa je kr smrdelo po tem mesu...

menola

Danes: pečen krompir, bučke, paprika, pišč.file in zelena solata ter .   lp

irenakr

SREDA:

Telečji ragu z makarončki, zelena solata, lubenica:

Pozdravček!

Včeraj smo imeli vampe v juhi s krompirjem in korenčkom.

Danes pa pisana zelenjavna rižota, po želji še kakšen konec kranjske klobase, solata. Za posladek pa nekaj borovnic, jagod in malin.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti