Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bučni polpeti, rižota, solata,  ,čokoladni piškoti, 

breskva

@ežoj, zmenjeno, prinesem pse, pske

lp

mzm[/citat]

A so pri vas še pski, pri nas so šli že pred kakšnim mesecem v cvet.

nola

PONEDELJEK:

Nadevana paprika in pire krompir:

Pozdravček!

Danes pa zopet kuhala hči.

Zelenjavna rižota in skleda solate.

Zelo okusno in lepo postreženo.

irena66

Peresniki s porovo omako, zelena solata.

Tinky Binky

Na ta vroč ponedeljek smo si privoščili dušeno zelje, ostanke pečenke od včeraj, košček ajdovega kruha.

msegov

tiste vroče mačke niso čist nič druzga, kot konc v štručki.  Hotdog to že ne more bit, ne??? Torej z masakriranjem mačk ne bo nič, hvalabogu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lp

P.S ocvrt kifeljčar, pečen kare, zelena solata.

cervus

nola je napisal/a:

nola

Ja, nola, še jih imamo. Pridi, če ti čas dopušča, na tržnici jih imata vsaj dve branjevki. Mimogrede, v senci, ob kozarčku, bova pa še kakšno o strani hriba, s katerega sva se prikotalili, počokolali.

Res sem te pogrešala

Danes je bila domača pašta (brez jajc), prijetno začinjena, v paradižnikovi omaki

skleda radiča, zadnje češnje (najbrž)

elaphus, ajaaa

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

nola je napisal/a:

nola

Ja, nola, še jih imamo. Pridi, če ti čas dopušča, na tržnici jih imata vsaj dve branjevki. Mimogrede, v senci, ob kozarčku, bova pa še kakšno o strani hriba, s katerega sva se prikotalili, počokolali.

Res sem te pogrešala

Danes je bila domača pašta (brez jajc), prijetno začinjena, v paradižnikovi omaki

skleda radiča, zadnje češnje (najbrž)

elaphus, ajaaa

lp

mzm

Brez zamere mzm, jaz počokolam z našimi nonami, cijami in sosedami. S foreštami, ne glede s katere strani hriba so se prikotalile se pa kaj pomenim, najbolj sem vesela, če mi povejo kaj in kako kuhajo tam, odkoder so, pa če je to Mediteran ali kakšno drugo okolje. Tudi jaz sem vas vse pogrešala, predvsem pa vaše recepte in opise navad z vaših koncev. Belokriških, bolj ali manj avtentičnih imam že polna ušesa, zato mi nikar ne zameri, če bi rajši brala o tem, kako ste kuhali in živeli na tvojem klancu.

Saj se zastopiva, a ne?  

nola

danes: puranji zrezek, ajdova kaša z jurčki, mešana solata

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti