Solata,solata,solata.
Hlače pa kar same lezejo dol. Nove luknje na pasu. Not good, not good...

Pečen riž z zelenjavo
Solata,solata,solata.
Hlače pa kar same lezejo dol. Nove luknje na pasu. Not good, not good...
Danes: pražene gobe z jajčko, zelena solata, kruh
Jutri: ribe, blitva s krompirjem
Nedelja: nekaj z žara, tatziki, solata
matejaozPETEK:
Danes nekaj na brzino, in sicer: v voku pražen puranji mesek, mlada čebula, paprika, za po vrh še jajček, domač kruh. Seveda, še skleda zelene solate:

Pozdravček!
Danes nekaj na hitr'co: kranjska klobasa, ržen kruh, skleda solate.
msegovJa, Tanja, ajvar je domač, kolk je pekoč verjetno si sovaščanka lahko predstavlja. Hvala za pojasnilo, verjetn imaš prav
.
Danes neki iz kuharske knjige " kuhamo za maharadžo " ( maharadža - boljše stoječi kmet na indijski vasi ):
jedi se reče čorba dad olpa deš, menda to pimeni čorba od boba v tamilskem jeziku ( verjetno bo tanja bolj vedla )![]()
Nope, ežoj, pojma nimam!
Bi pa z veseljem zajela iz tega krožnika! Že 2 dni sem na presnetih prigrizkih in mašilih, polovicah jabolk in grižljajčkih stoje ali med tekanjem ko brezglava
In kaže, da bo vsaj do večera tako! ![]()
Torej moj nasvet za vaše današnje kosilo: vse, samo mojega ne! ![]()
Jutri pa piknik v nekem gozdu. Če bom našla pot.
TanjaG.današnje kosilo: goveji golaž, polnozrnat kruh, kefir
mali kuharpri nas pa danes riževe testenine z veliko zelenjave, zelena solata
, je dobro sedlo![]()
Učeraj ribice na žaru - ciplji in pečen mlad krompirček,
Danes pozno kosilo, smo meli kanelone - sir šunka in prikuha smetanast korenček in grah.. Ufff :)
ursiiiZadnje dneve se mi ne da kuhat, pa moram.
V sredo: hrustljavi piščanec po kitajsko z zelenjavno prilogo, sladko kisla omaka, svinjina z porom v voku, basmati rižem, kumarična solata
Četrtek: pečen svinjski kotlet, pečene perutke, bučke v omaki, pečen mlad krompir, zeljna in zelena solata
Danes: makaroni z mesno omako, zelena solata, lubenica
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Mango cheesecake brez peke