Ribja juha, pečen kifeljčar, solata, pehtranova potica.
rosie
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Ribja juha, pečen kifeljčar, solata, pehtranova potica.
rosieDanes smo imeli ciganske zrezke (recept iz baze njamm) , pire krompir in tenstane bučke z korenjem.
Jutri pa tortilje z piščancem, nacho namazom in veliiko zelenjave.
Lep dan želim!
ursiiiVčeraj: žrebičkovi zrezki v omaki, skutini žličniki z drobnjakom, zelena solata.
Danes: zelenjavni quiche, pečene piščančje prsi, zelena solata.
Sobota: pečen krompir s sirom, svinjski zrezeki, solata
Danes:
| ežoj je napisal/a: |
ajoj...tole imam jaz za en teden... Danes:
|
Roj.dnevi in pikniki.
Petek: Dober planinski golaž v loncu od 20litrov in/ali narezek na 5 mizah (5 vrst klobas, 3 vrste sira, tunin namaz, francoska, zelenjave toliko, da še jaz, strasten travožderec vržem puško v koruzo), sladic do strehe in še dalje.
Sam sem sekal po zelenjavi, ementaleru, tuninem namazu in francoski.
Sobota: Roj.dnevni piknik. Sir na žaru, zelenjave toliko da mi je krožnik zvijalo, ajvar, über pekoča domača paradajz omaka, vloženi feferoni, 2 kosa skutinih kock, 1 kos višnja/nutella torte, 1 mali kos čokoladne rulade z tekočo čokoladno sredico.
Danes: Kurja obara
Jutri: Kurja obara
Včeraj: domača pica
Danes: ker je v našem kraju praznik, je tudi kosilo praznično: bučkina kremna juha, taljata na rukoli, banjaluški čevapčiči in piščanec na žaru, pečen krompir, blitva na maslu, caciki, šopska in zelena solata, caprese (s slovenskim paradižnikom), češnjev biskvit ter skutni in jabolčno-skutni štrukelj
Tudi v našem kraju je danes praznik (zastava že visi), zato bo kosilo praznično: blitvina juha s korenčki in še čim, piščančja bedrca, dunajsko (z dodatki) ocvrta, kifeljčar iz pečice, solata z domačega vrta, s tikvinim oljem izza Müre, sladica pa na izbrani lokaciji, ki (spet) obratuje. Še pomnite, kje delajo rimske žličnike? No, tam bo sladica in
in najbrž še
.
jurčki! jurčki! jurčki!
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto

Jagodni semifreddo