Včeraj ,pečene ribe(ujel sin )pečen krompir,solata.Danes sv.rebra,piščanec(zame)solata, rizi bizi,za posladek,babičine dobrote,
.

Hempy polenta
Včeraj ,pečene ribe(ujel sin )pečen krompir,solata.Danes sv.rebra,piščanec(zame)solata, rizi bizi,za posladek,babičine dobrote,
.
Včeraj sladko zelje s krompirjem,
Danes kuhajo drugi, kaj pa bo, poročam.
BalenkaBaskovski piščanec, riž, zelena solata, češnjev štrudelj.
lp
cervusDanes pri nas štefani pečenka, pire krompir, špinača, solata.
msegovJuha, telečja rebrca z omako, domači krompirjevi njoki, radič+rukola.
TanjaG.Švedske kroglice v omaki, polnovredni špageti, zelena solata, čokoladna panna cotta.
Tinky Binkymočnik z jurčki in lisičkami, piščančji dunajski zrezki, francoska solata,
micogicaNedelja: goveja juha z ribano kašo, ječmenova rižota z zelenjavo, govedina z juhe, solata, češnje
Mesne kroglice v paradižnikovi omaki, riž, solata.
rosieVesna, tisto je bilo za dva jedca!
Danes sem planiral spečt baskovskega piščanca, pa jih je v naši vasi zmanjkalo, sam so bili slovenski pa nemški........... ampak, to ni to, pol sem obrnil, nekaj podobnega kot včeraj ( sedaj pa za eno osebo ( no, nekaj rezin melancan in nekaj gob je še ostalo ......... da se komu ne bi zdelo preveč )):
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Hummus namaz