Ješprenjka, losos, paradižnikova solata.
daga
Rižek s piščancem in zelenjavo
Ješprenjka, losos, paradižnikova solata.
dagaŠpageti z bolonjsko omako, solata, domač sladoled po receptu Dušanke.
rosiePri nas so te dni kuhali drugi, drugje. Daleč najboljše so skuhali "U pauka", globoko v tleh, v soju sveč, ena super zelenjavna kremno_nekremna juha, pohvaljena od vseh, golaž s knedlicki, kot se spodobi, rahlo pikanten, eno super dobro pecivo domače izdelave in, kakopak,
pivca. Ker, če tam ne piješ pivca, ........
Kaj bo danes, se še ne ve. Skleda hrustajoče itd. solate bo jutri, domadoma, sezona špinače, ki je pri nas trajala 2 meseca, je mimo, zdaj bo sezona blitve, mlade čebule (in šalotke) je na pretek,..... vaški ribnik je predaleč, delo čaka, da se ga opravi, hmmmmmmmmmmmmmmmmmm. No, nekaj bo že. Zdaj sem pri
.
Včeraj sem si naredila bezgovo cvrtje, zraven pa zeleno solato, hči je pospravila fižolovo juho in marelične cmoke iz zamrzovalnika, ker se ji je mudilo. Možu in sinčku pa sem skuhala krompirjev golaž z hrenovko, preostanek pa sem nesla moji mami, ker ga ima zelo rada.
Danes zelenjavna juha, ocvrt piščanec, svinjski dunajski, kumarična solata
Za jutri pa so mi naročili govejo juho, pečenega piščanca, pečen krompir, kuhan brokoli, solato.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Mi smo pa danes jedli skuše na žaru z pečenim krompirčem in dušenim korenjem z petršiljem![]()
učeraj pa IDRijski žlikrofi in svinjina v gobovi omaki.
jutri pa.. ?? ![]()
Lep dan želim!
ursiiiPETEK:
...in še enkrat golaž, šurlice, zelena solata z mlado čebulo, jagodeee:

Pozdravček!
danes; zrezki od križanja divjega in domačega prašiča,pire krompir z šinačo,zelena solata in za posladek češnjev zavitek
runo01za večji del družine: grahova mineštra (mlad grah in mlad krompir),kruh
zame: aričoke v omaki
za vse pa potička..na sliki orehova, imamo pa še kokosovo iz baze in ponarejeno
lp
ledenka_Rižota z lignji in paradižnikova solata:

Danes vegi kosilo:
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Bruschette s paradižnikom in kumarami