Danes: polenta s šparglji in blitvo ter vonjem po pečenki ![]()
lavor radiča s fižolom in mladim česnom, teran
lp
mzmDanes: polenta s šparglji in blitvo ter vonjem po pečenki ![]()
lavor radiča s fižolom in mladim česnom, teran
lp
mzmDanes:
- luštrekova juhica z ovsenimi kosmiči
- na putrčku dušen grah z veliko zelenega koromača
- vaseršpoclni z zelenim odtenkom (bi skor lahko rekli frtajlasti vaseršpoclni)
- en dlje časa odsoten, ves shujšan, se ni mogel najesti golaža in polente![]()
Miškazmokce, šparglji na levi so pa tko seksi!
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
| limnol je napisal/a: |
Ni kosilo, ampak večerja....pa se vseeno moram malo hvalit: brancin, sveže ulovljen v Telašćici... Sonja |
A ti si tudi tam?
Če si: fouš, fouš, fouš...ampak, ker priznam, se mi pol oprosti ![]()
![]()
![]()
![]()
Za kosilo v času večerje pa je bila pizza v Radečah.
OgnjičHihihi, Ognjič, nič ne bodi fouš, saj tudi tvoj čas pride, ko bomo mi spet v pisarni sedeli! Sicer smo pa zdaj že malo naprej proti jugu, sicer po službeni dolžnosti, ampak se da zelo lepo združevati prijetno s koristnim.
Jutri bo pa hobotnica (umorjena okrog Murterja). Kaj bo zraven od rastlinja, še ne vem, zanesljivo bo pa spet tekel potoček.
SonjaSvinjski zrezki v mandljevo-sirovi skorjici, popečeni šparglji z jogurtovo omako in mandlji, zelena solata s fižolom.
pikica82solata...
via piknik, predtem pa še zaviti darilo. 3 različne vrste peciva dobita fanta slavljenca. Tako, lično zavito v 2 zanimivi kartonski šatulji. Uff, uff
Jutri: Pasulj. Mmmmm
Danes pečena rebrca, solata z dodatkom šveže špinače. Pravkar grem peč:
msegov
Danes: fižolova juha,palačinke ,kompot (slivov)še lanski,pospravljamo shrambo.
Jutri: juha,sv.rebra,piščanec,pečen krompir,solata
. Popoldan pa na rojstno dnevno praznovanje
.
Danes sem mogel preverit, če nekaj še znam ( znam ):
Enkrat vam bom mogel povedat, kako to jede Beti................ uf, matr, bo jezna na mene, jaz bi mogel bit v Londonu na proslavi. pa kaj čem, ne maram v gužvo s vsemi tistimi lordovi in ladyovi...... pa drugač, Beti ni zamerljiva, je fejst babnica, evo, kolk ga jaz lomim, če verjamete ali ne, nikoli ( pa zares nikoli ) mi Beti ni čisto nič zamerila. Enkrat vam bom mogel povedat, kako beti jede krompiračo.
ežojTelečja obara, buhtelni ....
BojancaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Goveji golaž iz pečice