ežoj kje si pa ti tale riž staknu ;))
mojcazala
Jaffa torta
ežoj kje si pa ti tale riž staknu ;))
mojcazalaHa ha. Ežoj nam "babjim firbecem" noče odgovoriti glede zelenega riža. Me je pa spomnil na film o Bridget Jones, ko je kuhala neko porovo juho, por je bil namreč povezan z modro vrvico, ki pa je seveda pred kuhanjem ni odstranila in nastala je "blue soup".
Upam, da Ežoj nima težav ....
Pri nas je bilo: eni goveji golaž z njoki, drugi pa sipa z njoki, vsi pa še solato (berivka z domačega vrta).
mamkaDanes polenta z zelenjavno omako (korenček, grah, paradižnik, cvetača, brokoli), solata (domača, čisto sveža mmmm). Jutri bo pa kenguru in solata ![]()
Zadnje čase imamo precej zanimive Ežojeve slike, ker ima več časa za računalnik....Pa nam je riž računalniško obdelal., ......![]()
Pa kdo bi jedel mentolov riž![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
pri nas danes: polnozrnati svedri z mesno omako, ki je v bistvu reciklaža gov.zrezkov v omaki
, paradižnikova solata
Ežoj, javi se STOP si še živ STOP
Mygrace
Včeraj zopet kosilo na hitro: pohane bedrce in kislo zelje v solati
.
Danes bi ga lahko že postavila na mizo, ker je pravkar kuhano: zajčkova obara s knedelčki.
Posladek: ocvrto bezgovo in akcijevo cvetje.
Balenka
Skutini štruklji, soata
Rimljanka, riž je res bolj zelen kot moder, ampak mogoče riž drugače reagira na KS kot pa človeška koža. Kakor koli, malo smo se pa le nasmejale, smeh je zdrav nam zadnje dni sporočajo od vsepovsod. ![]()
Mi imamo pa še včerajšnje vampe po tržaško in berivko.
![]()
njoki s paradižnikovo omako in sirom
jagodni puding
lp
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Pivski kruh