Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bučkin narastek in sadje.

Zuckerfee

Pri nas je bilo danes vsakega po malo:

http://www.kulinarika.net/recepti/9972/testenine/testen , pomfri, pečen zajček, pohane piščančje bedrce, zeljna solata

Balenka
Danes pražena svinjska jetrca, testenine in velika skleda mešane solate Jutri panirana piščančja prsa, praženi krompir, kumarična solata Vrana

jana07, ti rečem, za prmej tole cepivo prime proti tečnobi !

Danes še goveja juha (aja, pri nas smo potrebam prilagodili znano reklo: maj, junij, julij, avgust, župo pr mir pust ),

reciklaža kuhanega mesa z domačimi brezjajčnimi testeninami (navdih so toskanske "pici")

skleda primotajota, pa še ena vakcinacija za vsakega

lp

mzm

ledenka_ je napisal/a:

-mlad krompir, domač-prvič letos

-domače jagode

lp

ledenka_

Ste pa zgodnji, vam, kar malo zavidam. Iz kje si ledenka? Je to v tunelu zraslo?

Mi smo pa danes jedli zunaj, jaz sem lignje na žaru in krompir z blitvo. Ampak sem bila razoačana. V  nekaterih lignjih je bil še pesek, krompirja je bilo pa 5 koščkov ostalo blitva. Nataka je rekel, da dobijo že očiščene lignje in, da nič ne moajao, za prilogo pa, da bo povedal v kuhinji.

katti

katti, nič ni v tunelu zraslo ;) smo z obale, pa nas tele dobrote že razveseljujejo

lp

ledenka_

Danes goveji spezzatino, popečen kruh in zelena solata. Za posladek kavica in planiranje avgustovskega road tripa Spet nas zebe, T so v dnevu in pol s 30 padle na 12.... Stepski veter je na stavbi poleg naše odtrgal del strehe, je bilo kot na Primorskem, ko je burja  No ja, danes izgleda bolje!

LP

Saša

danes za moški del družine:

krompirjeva mineštra, kruh

čokoladni puding s smetano

ženske jemo v službi, kaj še nevemo

lp

ledenka_

Sporočilo je spremenil(a) ledenka_ dne 03. 2012 12:32

Danes je bila zapečena polenta in zelenjava po sistemu a la pospravi hladilnik

Zuckerfee

ČETRTEK:

Predkosilo: goveja juhica in glodanje govejega repa; kosilo: ko bo zmešano, bo nekaj a la rižota, zelena solata:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti