Danes bučkin narastek in sadje.
Zuckerfee
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Danes bučkin narastek in sadje.
ZuckerfeePri nas je bilo danes vsakega po malo:
http://www.kulinarika.net/recepti/9972/testenine/testen
, pomfri, pečen zajček, pohane piščančje bedrce, zeljna solata
jana07, ti rečem, za prmej tole cepivo prime proti tečnobi
!
Danes še goveja juha (aja, pri nas smo potrebam prilagodili znano reklo: maj, junij, julij, avgust, župo pr mir pust ![]()
),
reciklaža kuhanega mesa z domačimi brezjajčnimi testeninami (navdih so toskanske "pici")
skleda primotajota, pa še ena vakcinacija za vsakega
lp
mzm
| ledenka_ je napisal/a: |
-mlad krompir, domač-prvič letos -domače jagode lp
|
Ste pa zgodnji, vam, kar malo zavidam. Iz kje si ledenka? Je to v tunelu zraslo?
Mi smo pa danes jedli zunaj, jaz sem lignje na žaru in krompir z blitvo. Ampak sem bila razoačana. V nekaterih lignjih je bil še pesek, krompirja je bilo pa 5 koščkov ostalo blitva. Nataka je rekel, da dobijo že očiščene lignje in, da nič ne moajao, za prilogo pa, da bo povedal v kuhinji.
katti, nič ni v tunelu zraslo ;) smo z obale, pa nas tele dobrote že razveseljujejo
lp
ledenka_Danes goveji spezzatino, popečen kruh in zelena solata. Za posladek kavica in planiranje avgustovskega road tripa
Spet nas zebe, T so v dnevu in pol s 30 padle na 12.... Stepski veter je na stavbi poleg naše odtrgal del strehe, je bilo kot na Primorskem, ko je burja
No ja, danes izgleda bolje!
LP
Sašadanes za moški del družine:
krompirjeva mineštra, kruh
čokoladni puding s smetano
ženske jemo v službi, kaj še nevemo
lp
ledenka_
Danes je bila zapečena polenta in zelenjava po sistemu a la pospravi hladilnik![]()
ČETRTEK:
Predkosilo: goveja juhica in glodanje govejega repa; kosilo: ko bo zmešano, bo nekaj a la rižota, zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Dušeno sladko zelje