Pri nas pa segedin iz zamrzovalne skrinje, pire krompir.
Poobedek - petnajst minut mižanja v ležečem položaju.
rrr
Pri nas pa segedin iz zamrzovalne skrinje, pire krompir.
Poobedek - petnajst minut mižanja v ležečem položaju.
rrr
Pri nas: riž z zelenjavno omakco, pečene bučke in jajčevci, solata.
Poobedek: jabolčno - rabarbarin kompot.
rosieVčeraj: jadranski lignji na žaru ![]()
![]()
![]()
, ... s kruhom pomazano
![]()
![]()
Danes: paprike se že pečejo, pozno popoldne pa še meski in piške na žaru,
solata ![]()
![]()
barbara
Danes: Bio rjav riž z gobicami in grahom, mesno/bučkini polpeti pečeni v pečici, solata ledenka z redkvicami, zeleno papriko in mozarello.
Aja, za aperativ pa malo mozarelle na čisto
, malo ovčjega sira
(majkemi, hvala za odprt LECLERC in pridne tete za kaso in pultom. Večno hvaležen!
) ter kozarček ![]()
Pred spanjem pa en topel kakavčič, 2 sconesa ter 2 čoko cookija z grobo morsko soljo.
Jutri: Obisk gospe DOHTAR nato pa 2 mesno/bučkini polpeti in VELIKA skleda solate!
Danes bučkin narastek in sadje.
ZuckerfeePri nas je bilo danes vsakega po malo:
http://www.kulinarika.net/recepti/9972/testenine/testen
, pomfri, pečen zajček, pohane piščančje bedrce, zeljna solata
jana07, ti rečem, za prmej tole cepivo prime proti tečnobi
!
Danes še goveja juha (aja, pri nas smo potrebam prilagodili znano reklo: maj, junij, julij, avgust, župo pr mir pust ![]()
),
reciklaža kuhanega mesa z domačimi brezjajčnimi testeninami (navdih so toskanske "pici")
skleda primotajota, pa še ena vakcinacija za vsakega
lp
mzm
| ledenka_ je napisal/a: |
-mlad krompir, domač-prvič letos -domače jagode lp
|
Ste pa zgodnji, vam, kar malo zavidam. Iz kje si ledenka? Je to v tunelu zraslo?
Mi smo pa danes jedli zunaj, jaz sem lignje na žaru in krompir z blitvo. Ampak sem bila razoačana. V nekaterih lignjih je bil še pesek, krompirja je bilo pa 5 koščkov ostalo blitva. Nataka je rekel, da dobijo že očiščene lignje in, da nič ne moajao, za prilogo pa, da bo povedal v kuhinji.
katti, nič ni v tunelu zraslo ;) smo z obale, pa nas tele dobrote že razveseljujejo
lp
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Pad Thai