Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: tacos z malo govejega flama, salsa, solata, avocado, sir in fizol. Dos ekis za popkalnit. :)

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 23. 2012 05:55

Včeraj: kurja obara ter gora solate
Danes: ena fajna solata z jajci, zvečer pa na druženje in se bo tam nekaj pohrustalo.

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: krompirjeva juha z gobicami, mešana solata (zelena solata, sir, paradižnik, pečen piščanec, kruhove kocke, jogurtov preliv)

Sobota: piščančja jetrca v omaki, pire krompir, solata

Nedelja: zelenjavna juha, lazanja, solata

matejaoz

danes: solata,sadje

ledenka_

PETEK:

Pečene perutničke, rdeče zelje, regrat s krompirjem in zabeljen z ocvirki:

Pozdravček!

danes:   kvinoja z morskimi sadeži, berivka in paradižnik v solati

beva

sreda: praznenje zamrzovalnika - sarme in kruh.

četrtek: makaronflajš in motovilec v solati.

petek: krompirjeva solata in sardele

tanjaj

Danes (razen enega) smo imeli:

- vsak svojo skledurino solate:

- regrat s krompirjem, česnom, ocvirki..plus kis 

- regrat s krompirjem..plus kis in olje

- regrat z motovilcem, radičem, krompirjem, čemažem in kefirjem

- un iz oklepaja čemaževo krem juhico, pire krompir in špinačo iz zmrznjenih kopriv...brez solate

Madagaskarski jasmin cveti ko nor, diši pa tako, da smo nori mi (ali so pa to pomladni hormoni, pojma nimam....)

Mygrace

Pri meni danes:

Upam, da nihče ne bo videl nič pregrešnega!

ežoj

Kaj pa je pri mrtvi in za povrh še pečeni ribi lahko pregrešnega? Izbuljene žabje oči?  To je ja daleč od pregrehe.

Ti si lump, ežoj, lumpek ti lumpasti ...

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti